Forside

Nem andesovs - Mattsson Nielsen

Claus holm viser dig, hvordan du let laver en smagfuld sovs på panden til din and eller steg.
her får du den bedste og nemmeste måde, at tilberede din andesovs på til juleaften. den laves på en meget god og nem fond, som tilberedes sammen med anden. en ægte god andesovs er faktisk ikke så svær, at tilberede til juleaften eller for den sags skyld dagen inden, hvis du også tilbereder anden dagen inden.
til en god juleand, hører naturligvis den perfekte sovs. helt klassisk opbagt andesovs med den helt rigtige smag. den er et must på bordet juleaften sammen med en lækker og saftig andesteg, rødkål og de brunede kartofler. hvis du vil se hvor nemt det er at lave en rigtig god opbagt andesovs, så læs med her. sovs til julemaden
andesovs er bare et must når der er and på menuen. lækker og cremet brun sovs når det er bedst. den bedste andesovs er den man selv laver, og serveret til anden på mortensaften eller juleaften sammen med lækre brunede kartofler og en god rødkål, så bliver det altså ikke bedre. hvis du mangler en nem og god opskrift på andesovs, så læs med her.
andesovs andesauce. spsk. spsk. dl. dl. smelt andefedtet eller smørret. rør melet i og lad det blive lysebrunt. spæd med bouill
n og sky bradepanden koges af med 23 dl. vand, rør godt, lad saucen koge igennem farves med kulør og smag til med salt og peber. ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
du er her sovs nem og hurtig andesauce på 10 minutter du kan lave en nem og hurtig andesauce på 10 minutter, og det er altså stadig en rigtig god sovs til anden. andesovsen laves med andefond som en opbagt sovs.
en andesovs er på en vis måde ret nem at lave. du får nemlig en masse lækker saft og kraft forærende, hvis du steger din and på en grillrist i en bradepande, og det er det, de fleste vælger at gøre. metoden sikrer, at man i den overskydende væde fra andestegen på en nem måde får en koncentret fond, der kan gøre underværker som basis i andesovsen.
og den skal helst sidde lige i skabet. det er lige før men også kun lige før man kan undvære anden, bare der er en god andesovs. asset 1.
denne opskrift på andesovs brun sovs kræver, at du laver en langtidsstegt and evt. efter vores opskrift. ideen er nemlig, at du placerer et fad med vand, urter og krydderier under anden, mens den står og hygger sig 45 timer i ovnen og drypper dejlig kødsaft og fedt ned i fadet. på den måde laver sovsen næsten sig selv.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Mattsson Nielsen - Naturlig mad uden tilsætningsstoffer
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Lækker mad på få minutter

Ingen madlavning - du skal blot varme og anrette

Mad uden tilsætningsstoffer

Ingen binding
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 50.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Madbox, Madlavning, Naturligt mad
Populære søgninger: Hummerbisque, Madpakke kasse, Meny amager vermlandsgade, Måltidskasser til 1 person, Nem og hurtig mad, økologisk catering, Rødvinssauce, Vegetarisk aftensmad nem, Meny nærum, Tomatsuppe af friske tomater, Kartoffel porre suppe uden fløde, Nem andesovs, Hummerbisque med kammuslinger, Gråsten kylling, Brun sovs til and, Meny borups allé, Kartoffel løg suppe, Dessert med chokolade, Ris 4 personer, Tomatsuppe, Andefond køb, Brugsen fredensborg, Kartoffelporresuppe, Boller og karry, Færdigretter leveret, Rødgrød, æg næringsindhold, Hummerbisque opskrift,
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support