Forside

Privatlivspolitik

Opdateret d.27/06/2021

Generelt

Denne politik om behandling af personoplysninger (Persondatapolitik/privatlivspolitik) beskriver hvordan Gysser.dk indsamler og behandler oplysninger om dig.

Persondatapolitikken glder for de personoplysninger du afgiver til os, eller som vi indsamler via Gysser.dk hjemmesiden (Gysser.dk).

Gysser.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Gysser.dk kan ske via kontaktoplysningerne anfrt nederst p denne side eller ved at sende os en support foresprgsel under support.

Personoplysninger som vi indsamler, samt til hvilke forml og behandlingens retsgrundlag.

Nr du besger hjemmesiden Gysser.dk s indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din frden p Gysser.dk, eksempelvis hvilken type browser du bruger, hvilke sgninger du foretager, din IP-adresse, og informationer om din computer.
Formlet er at optimere brugeroplevelsen og funtionerne p Gysser.dk. Foretage mlrettet markedsfring herunder retargeting via Facebook og Google. Behandlingen disse af oplysninger er ndvendig for at vi kan varetage vores interesser i at forbedre Gysser.dk samt vise dig relevante tilbud.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6. stk. 1, litra f.

Nr du kber et produkt eller kommunikerer med os p Gysser.dk s indsamler vi de oplysninger du selv afgiver. eksempelvis navn, adresse, e-mail, telefonnummer, betalingsmetode, produkteroplysninger du kber, leveringsnsker, samt oplysning om din IP-adresse hvor bestillingen er foretaget.
Formlet er at vi kan levere de produkter som du har bestilt og for at opfylde vores aftale med dig. Heraf for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere varer og reklamere. Oplysninger om dine kb behandler vi ogs for at overholde forskellige lovkrav eksempelvis til bogfring og regnskab. Ved kb indsamles din IP-adresse for formlet er at kunne forhindre eventuel svig.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6. stk. 1, litra b, c og f.

Nr du tilmelder dig til vores nyhedsbrev s indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og eventuelt dit mobilnummer.
Formlet er at kunne levere nyhedsbreve til dig.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6. stk. 1, litra f.

Nr du tilmelder dig vores abonnement s bliver du bedt om at oplyse navn, adresse, E-mail og telefonnr. Udover dette vlger du selv hvilke oplysninger du vil give os. Derudover indsamler vi oplysninger under dit medlemskab om din brug af abonnementets fordele, konkurrencer du deltager i m.m. Vi sammenholder disse oplysninger med andre oplysninger vi har om dig, herunder oplysninger om hvad du har kbt og eventuelt returneret.
Formlet er at kunne administrere dit medlemskab og levere dig de ydelser og tilbyde dig de fordele, der er forbundet med medlemskabet af abonnementet, samt for at varetage vores interesse i at kunne sende servicemails samt markedsfring via. nyhedsmail og foretage mlrettet markedsfring.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6. stk. 1, litra b og f. Du vil ved tilmeldingen blive bedt om at give srskilt samtykke til elektronisk markedsfring.

Modtagere af Personoplysninger

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere der behandler oplysningerne p vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af Hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve, udsendelse af sprgeskemaer, analyser af websitetrafik og mlrettet markedsfring (eksempelvis retargeting), og til din bedmmelse af Gysser.dk og produkterne.

Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data som vi er dataansvarlig for.
Databehandlerne m ikke anvende oplysningerne til andet forml end opfyldelse af aftalen med os og er underlagt fortrolighed om disse.
Vi har indget skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger p vores vegne.

Databehandlere

Google LLC - Hosting & IT-tjeneste. Hovedsde: USA*.
Facebook Inc - Onlinebaseret socialt netvrk. Hovedsde: USA*.
SMSAPI - SMS-gateway. Hovedsde: Danmark.
UnoEuro Danmark A/S - Hosting af Gysser.dk. Hovedsde: Danmark.
Gigahost ApS - Email konti for Gysser.dk. Hovedsde: Danmark.

* E.U.-U.S. Privacy Shield and the Swiss-U.S. Privacy Shield framework.

Dine rettigheder

Med henblik p at skabe benhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi som dataansvarlig, hermed oplyse dig om dine rettigheder.

Indsigtsretten

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysning, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket forml registreringen tjener hos os, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der eventuelt mtte vre, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.
Du har ret til at f udleveret en kopi af de personoplysninger som vi behandler om dig. Hvis du nsker en kopi af dine personoplysninger skal du sende en skriftlig anmodning til infogysser.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere at du er den du giver dig ud for at vre.

Retten til berigtigelse

Du har ret til at f urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Sfremt du bliver opmrksom p at der er fejl i de oplysninger som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os s oplysningerne kan blive korrigeret.
Oplysninger indsamlet af Gysser.dk i forbindelse med din tilmelding til vores abonnement, har du selv mulighed for at korrigere via login p din profil.

Retten til sletning

I visse tilflde har du ret til at f alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os. Eksempelvis hvis du tilbagekalder dit samtykke og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortstte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er ndvendig, eksempelvis for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser eller for at retskrav kan fastlgges og gres gldende eller forsvares, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

Retten til at begrnse behandlingen til opbevaring

Du har i visse tilflde ret til at f begrnset behandlingen af dine personoplysninger til kun at best af opbevaring. Eksempelvis hvis du mener at de oplysninger vi behandler om dig, ikke er korrekte.

Retten til dataportabilitet

Du har i visse tilflde ret til at f personoplysninger som du selv har givet os udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlsbar format. Du har ret til at overfre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik p direkte markedsfring og herunder den profilering der foretages for at kunne mlrette vores direkte markedsfring.
Du har endvidere til enhver tid ret til at gre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som vi foretager p grundlag af vores legitime interesser.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, som du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Herunder til den profilering der foretages af dig som abonnement. Hvis du nsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os p info@gysser.dk.
Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke til cookies der er ikke ndvendige for hjemmesidens funktionalitet via Gysser.dk/?o=cookiepolitik
Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke til nyhedsemail ved at vlge afmeld i bunden af emails eller kontakte os p info@gysser.dk.
Det er ikke muligt at tilbagekalde samtykke i flge med ndvendige service emails i forbindelse med et abonnement hos Gysser.dk. Vi anvender servicemails til at varsle omkring ndringer i dit medlemskab eller oplyse dig om din konto status.

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives p Datatilsynets hjemmeside under kontaktoplysninger.

Sletning af persondata

Oplysninger indsamlet om din brug af Gysser.dk slettes senest nr du ikke har gjort brug af Gysser.dk i 1 r.
Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes nr dit samtykke til nyhedsbrev trkkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.
Oplysninger indsamlet i forbindelse med kb du har gennemfrt p Gysser.dk vil som udgangspunkt blive slettet 5 r efter kbet. Oplysninger kan dog gemmes i lngere tid hvis vi har et legitimt behov for lngere opbevaring, eksempelvis hvis det er ndvendigt for at retskrav kan fastlgges, gres gldende eller forsvares, eller hvis opbevaring er ndvendig for, at vi kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 r til udgangen af et regnskabsr for at opfylde bogfringslovens krav. Vi opbevarer eksempelvis din E-mail og telefonnummer i 5 r for at kunne registrere om du har vret kunde ved Gysser.dk fr, i forbindelse med eventuelle gratis produkter hvor eet produkt pr. Hustand er en betingelse.
Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til og under dit medlemskab af vores abonnement vil vi automatisk slette sfremt du ikke har logget p din brugerprofil i 5 r, sfremt du pauser eller sletter dit medlemskab til vores abonnement og ikke genaktiverer det indenfor de nste 5 r, eller sfremt du framelder dig dit medlemskab til vores abonnement.

Sikkerhed

Vi har gennemfrt passende tekniske og sikkerhedsforanstaltninger mod at personoplysninger hndeligt eller ulovligt tilintetgres, fortabes, ndres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
Kun de medarbejdere der har et reelt behov for at f adgang til dine personoplysninger for at udfre deres arbejde har adgang til disse.

Dataansvarlig

Gysser.dk er dataansvarlig for de persondata der indsamles via Gysser.dk.
Hvis du har sprgsml eller bemrkninger til denne privatlivspolitik eller nsker du at gre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet p denne side, s kan du kontakte os her:

E-mail: info@gysser.dk
Support: Gysser.dk/support

ndringer i Persondatapolitikken

Sfremt vi foretager ndringer i Persondatapolitikken vil du blive orienteret om dette ved dit nste besg p Gysser.dk.
Hvis du har tilmeldt dig vores medlemskab/abonnement vil du blive orienteret om ndringerne i politikken ved udsendelse af information til din registrerede e-mailadresse.

Version

Dette er version 1.1 af Gysser.dk persondatapolitik dateret den 27/06/2021.
Flg os p Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support