Tænd ovnen på 180 grader varmluft. skær toppen af tomaterne der hvor stilken har siddet og skær et kryds i dem. kom dem på en bageplade med bagepapir og tilføj 2 fed hvidløg. skær løg i kvarte og kom på bagepladen med tomaterne og hvidløg. tomaterne skæres over, løg og hvidløg pilles og skæres i grove både. bladsellerien skæres i skiver, halvdelen ligges til side. det hele ryger i en gryde, dækkes med bouillon og koger en halv times tid. når det har kogt blendes det sammen og sies efterfølgende. de starter med at hente tomaterne i drivhus, vasker dem og skærer dem ud. så skal de i et fad sammen med peberfrugt og løg i grove stykker. olie, salt og peber kommes på, og fadet kommer i ovnen i cirka 45 minutter. herefter kommes det hele i en blendes og blendes godt sammen med halvdelen af bouillonen og basilikum. 2 kg tomater friske og røde 6 g frisk basilikum 6 g to håndfulde 2 fed hvidløg 1 l vand 3 stk grønsagsbouillonterning 0,5 tsk salt 0,25 tsk peber 3 dåser hakkede tomater 100 g tomatpur 1 tsk timian, tørret 1 liter grøntsagsbouillon 100 g suppenudler 0,50 dl piskefløde 2 spsk olivenolie 1 tsk salt sort peber, friskkværnet til servering 1 dl cremefraiche 18 1 håndfuld frisk timian hvidløgsostebrød 8 skiver brød 1 fed hvidløg 125 g frisk mozzarella 1 drys frisk timian uds
riv ingredienser til tomatsuppe. 2 spsk olivenolie. 1 løg. 2 gulerødder. 2 fed hvidløg. 16 friske tomater eller 4 dåser tomater. 1 liter kyllingebouillon. 12 tsk tørret eller frisk timian. 1 dl friskhakket basilikum. køb altid tomater på stilk, hvis du kan komme til det. stilken har en meget koncentreret tomatsmagduft der er rigtig god. kog evt stilken med, men tag den op inden der blendes. prøv evt. at bage tomaterne inden. de vil trække masser af smag fra stilken og samtidig bliver smagen ekstra sød og koncentreret, hvis de bages først. skær herefter de flåede tomater i grove stykker. opvarm olien i en gryde og sauter løg og hvidløg heri, til de bliver klare. tilsæt hakkede tomater, tomatkoncentrat, oregano, basilikum, bouillon, paprika og chili. bring suppen i kog og lad den simre i 1530 minutter. hvis du har nogle friske tomater liggende derhjemme er det oplagt at bruge dem til en lækker tomatsuppe. friske tomater smager nemlig hel fantastisk, er lave i kalorier, og super sunde. så det er kun logisk at bruge dem i en suppe. når vi laver mad, vil du altid gerne have de friske råvarer. men faktisk kan du lave en tomatsuppe mindst lige så god med tomater fra dåse. jeg lavede fornyligt en italiensk tomatsuppe, som også brugte dåse tomater og det gav et skønt resultat.
Mattsson Nielsen - Naturlig mad uden tilsætningsstoffer
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.