Hummerbisque med glaserede kammuslinger mere klassisk fransk bliver det næppe. ordet bisque kommer af bis cuites kogt to gange. oprindeligt betegnede bisque en pureret suppe på skalddyr fx hummer, rejer eller krabber. andensorteringsvarer blev tilberedt ad to omgange først stegt hårdt i skallen, derefter kogt i vin ogeller ... en hummerbisque er en hummerfond med fløde. den kan bruges som sauce til f.eks. hvid fisk eller kammusling, men den kan også serveres som en kraftig skaldyrssuppe, evt. med hummerstykker, rejer eller kammuslinger i. bisquen kan tilberedes i forvejen undtagen den afsluttende fløde og smør og gemmes på køl eller frost. jeg serverede min hummerbisque med kammuslinger, kødet fra hummerhalerne stegt i smør og frisk timian, jordskokkechips samt en grøn olie. retten blev som sagt en stor succes, og skal bestemt gentages snart. se retten blive til som video herunder. det er min egne private youtubekanal. hummerbisque er en ret som de fleste gastronomi og madinteresserede kan forholde sig til. smagen er vidunderlig, og folder sig ud i flere lag med en kompleksitet, som kan få voksne mænd og kvinder til at græde af glæde. det er da heller ikke uden grund, at mange restauranter vælger at servere hummerbisque. til nytårsmenuen i år stod forretten på en omgang hum
erbisque med kammuslinger. jeg lavede en hummersalat ud af kødet fra hummeren til julefrokosten dagen efter. man kan naturligvis bruge hummerkøddet som fyldet i suppen i stedet for kammuslinger det vil nok være det mest naturlige, hvis man begiver sig ud i selv at lave en hummerbisque. kammuslinger er populært både som forret, på grillen, svøbt i bacon og i lækre salater. her på siden finder du de bedste opskrifter med kammuslinger kogte, stegte, grillede og marinerede. god fornøjelse jomfruhummerbisque. lav den lækreste jomfruhummerbisque. suppen er kogt op med grøntsager, vin og fiskefond. grundtilberedningen af jomfruhummerbisque kan også bruges med andre skaldyr, hummer, rejer og krabber. time. tilberedningstid 1 time, 20 min. person. hummersuppe, også kaldet hummerbisque, er en lækker og ekslusiv suppe, du kan imponere dine gæster med. find opskriften på cremet hummersuppe her hummerbisque er en perfekt og cremet hummersuppe der er fantastisk som forret. smagen af hummer og cognac passer utrolig godt sammen og er en ægte klassiker.hummerbisque er en perfekt og cremet hummersuppe der er fantastisk som forret. smagen af hummer og cognac passer utrolig godt sammen. en af de fantastisk klassisk franske supper som man absolut bør prøve at lave er hummerbisque eller ...
Mattsson Nielsen - Naturlig mad uden tilsætningsstoffer
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.