Forside

Boller og karry - Mattsson Nielsen

Boller i karry den klassiske version. smør smeltes i en gryde eller kasserolle og karry samt gurkemeje tilsættes lad det stege med i et halvt minuts tid. mel tilsættes og det piskes sammen. tilsæt hønsefond lidt efter lidt mens du fortsat pisker konsistensen skal være lidt for tyk til at du vil spise den.
til boller i karry serverer jeg altid æbletern, kokosmel, peanuts, rosiner og mangochutney som tilbehør en gang imellem også naanbrød med koriander og hvidløg. det smager sÅ dejligt til. derudover rister jeg bacontern og æbletern og kommer i karrysaucen.
det giver også kødbollerne et pift af karry, og det smager altså virkelig godt. er du ikke så glad for æbler i maden, så kan du altså godt undvære det her. her har jeg lavet boller i karry med en blanding af kalve og svinekød, og det synes jeg fungerer bedst. du kan dog også godt udelukkende anvende hakket svinekød.
boller i karry boller i karry er en god gammel klassiker ved de danske middagsborde. retten er så populær og velkendt blandt danskerne, at den tilbage i 2014 var med i opløbet da danmarks nationalret skulle kåres.
il trods for at flere medier havde boller i karry som en af favoritterne, blev det dog ikke den populære karryret der løb med sejren.
nem boller i karry. den her opskrift er super nem og simpel. den består jo som sagt af kødboller lavet på svinekød. her rører vi en fars med hvidløg og løg. selve bollerne bliver kogt i bouillonvand. det synes vi nemlig giver masser af smag til bollerne fremfor hvis man blot kogte dem i almindelig vand.
når jeg laver en portion boller i karry bruger jeg altid en god og lidt stærk karry, da det for mig er vigtigt at få karry smagen frem i denne lækre ret. den karry jeg som regel bruger, er cp44 som består af 44 forskellige krydderier der giver den helt rigtige karry smag i retten, og samtidig har lidt styrke.
drys karry og finrevet, skrællet æble i, og lad det svitse lidt. drys melet over, og rør til det er helt opsuget. hæld lidt siet kødbollevand ved under konstant piskning. tilsæt resten af den afmålte kogevand samt evt. esdragon. lad sovsen småkoge 5 min. smag den til. varm bollerne i sovsen. kog risene efter anvisning på posen og server.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Mattsson Nielsen - Naturlig mad uden tilsætningsstoffer
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Lækker mad på få minutter

Ingen madlavning - du skal blot varme og anrette

Mad uden tilsætningsstoffer

Ingen binding
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 50.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Madbox, Madlavning, Naturligt mad
Populære søgninger: Hummerbisque, Madpakke kasse, Meny amager vermlandsgade, Måltidskasser til 1 person, Nem og hurtig mad, økologisk catering, Rødvinssauce, Vegetarisk aftensmad nem, Meny nærum, Tomatsuppe af friske tomater, Kartoffel porre suppe uden fløde, Nem andesovs, Hummerbisque med kammuslinger, Gråsten kylling, Brun sovs til and, Meny borups allé, Kartoffel løg suppe, Dessert med chokolade, Ris 4 personer, Tomatsuppe, Andefond køb, Brugsen fredensborg, Kartoffelporresuppe, Boller og karry
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support