Forside

Specialvare Huston i massiv eg med skuffe - By Tika Webshop

Houston bordmed dobbelt baltimoreskuffer i stedet for udtræk. skufferne erplaceret samme sted som udtrækket på houston.bordet laves i røget eg i målene 140x65 cm og 72 cm højt.

Bordet er af massiv egetræ, et naturmateriale, hvor revner og sprækker i træet er helt normalt, hvilket også gør et spisebord i massiv eg helt unikt. dette spisebord er i farven bianco, men kommer også i en olieret udgave, som er lidet mørkere. bordpladen er 40 mm egetræ, meget nem at vedligeholde det kan forekomme 12 ugers levering.
det smukke skrivebord er designet i massiv egetræ, med runde let ben, som skråner let ud under bordet og giver et elegant og let udtryk til det klassiske design. skrivebordet er designet med en hylde under bordpladen, som giver dig mulighed for let og hurtigt at rydde din bærbare væk, når du er færdig med at arbejde ved skrivebordet.
specialvare huston i massiv eg med skuffe dkk 6.095,00 gå til netshop specialvare 2 x berlin reol og 1 x linoleums skrivebord dkk 8.695,00 gå til netshop spisebord. kalmar, massiv eg, dkk 5.899,00 g
til netshop spisebord. arendal, massiv eg dkk 3.795,00 gå til netshop specialvare karlstad spisebord Ø110 dkk 3.995,00 gå til netshop
skrivebord chicago, massiv eg med 2 skuffer. leveringstiden er 46 uger, da hvert produkt bliver fremstillet specielt til dig.
specialvare skrivebord i linoleum 70x160cm skrivebord i farven 4132 ash mål 70x160 sorte ben og sort kant på bordplade 5 036,00 dkk
hos møblr finder du altid skarpe tilbud på møbler og tilbehør til hjemmet. vi tilbyder altid prismatch, finansiering og billig levering til din bolig.
det smukke baltimore skrivebord er fremstillet i massiv eg. skrivebordet er med en skuffe foran. på skuffen er der lavet stop, så du ikke kan trække skuffen helt ud. skrivebordet er fremstillet med runde skrå ben, som sammen med skrivebordets enkle look er et smukt syn og et oplagt valg til den nordiske indretning.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
By Tika Webshop - Webshop med dansk producerede møbler
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Webshop med dansk producerede møbler i høj kvalitet.

Møbler fremstilles efter kundens ønsker.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbler, Design
Populære søgninger: Skrivebord 100 cm, Sæbebehandling af egetræsbord, Små skriveborde, Tv møbel eg, Spisebord massiv, Skrivebord med opbevaring, Skrivebord 120 cm, Hæve sænke skrivebord, Sort skrivebord, Plankehylde, Arbejdsbord højde, Skrivebord med hylle, Hæve sænke, Laminat spisebord, , ,
Webshoppen forhandler 169+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support