Forside

Reol massivtræ, Berlin 4 hylder - By Tika Webshop

Just rose skrivebord i laminatby tikaskriveborde fås i et væld af farver og laves specielt til dig i de mål du ønsker.vores skriveborde kan bruges overalt og kan også bruges som spisebord. det er med sin stærke overflade velegnet til daglig brug

Køb berlin reolsystem med 4 hylder og 2 skuffer på wotu.dk. perfekt til opbevaring bøger, mapper, papirer, dvdx27er, cdx27er m.m. skufferne kan tages helt ud, så du nemt kan gemme småting af vejen. danske by tika som står for produktionen benytter udelukkende træ fra certificerede skove. køb berlin reol her.
reol m. 4 hylder og 2 skuffer i massiv, hvidpigmenteret egetræ model berlin den danske møbelproducent by tika anvender træ fra fsccertificerede skove, der gavner miljøet.de dygtige snedkere er inspireret af de stolte danske håndværkstraditioner og med mere end 25 års erfaring kan du kende deres produkter på kvalitet, anvendelighed og et tidløst nordisk design.
berlin reolen findes i flere forskellige størrelser, og har et smukt aflangt design. denne reol er med fire hylder. reolen er fremstillet af massiv egetræ. træ som kommer fra fsc certificerede skove. da reolen er fremstillet af massiv træ, er der ikke n reol der er ens,
da træets årer altid vil være forskellig fra træ til træ.
reol i massivtræ, berlin 4 hylder og 2 skuffer. reol i super elegant design, reol i massiv ubehandlet eg med 2 skuffer, ligeledes i massiv eg. berlin reolen er produceret og designet i danmark og har det lette og elegante nordiske look. du kan bruge den massive reol overalt i boligen.
køb reol med 4 hylder af massiv ubehandlet egetræ på wotu.dk. berlin er en reol af høj kvalitet designet og produceret af danske by tika. reolens unikke design giver god plads til opbevaring af bøger, mapper, dvdx27er, cdx27er m.m. køb berlin reol med 4 hylder af massiv ubehandlet egetræ fra by tika her.
denne reol er med fire hylder og to skuffer, som kan tages ud af reolen. reolen er fremstillet af massiv egetræ. træ som kommer fra fsc certificerede skove. da reolen er fremstillet af massiv træ, er der ikke n reol der er ens, da træets årer altid vil være forskellig fra træ til træ.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
By Tika Webshop - Webshop med dansk producerede møbler
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Webshop med dansk producerede møbler i høj kvalitet.

Møbler fremstilles efter kundens ønsker.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbler, Design
Populære søgninger: Skrivebord 100 cm, Sæbebehandling af egetræsbord, Små skriveborde, Tv møbel eg, Spisebord massiv, Skrivebord med opbevaring, Skrivebord 120 cm, Hæve sænke skrivebord, Sort skrivebord, Plankehylde, Arbejdsbord højde, Skrivebord med hylle, Hæve sænke, Laminat spisebord, , , , , , , , ,
Webshoppen forhandler 169+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support