Forside

Reol massiv træ, Copenhagen 5 hylder - By Tika Webshop

Køb copenhagen reol af træ fra by tika på wotu.dk. reolen har 5 praktiske hylder til bøger, film, blade m.m. bogreolen er fremstillet af massiv egetræ i danmark. denne bogreol kan bruges i stuen, på kontoret, på værelset m.m. reol på 70 cm x 40 cm x 158 cm. køb copenhagen reol af egetræ fra by tika her.
copenhagen reol massiv eg med 5 hylder. ... der er endnu ikke nogle anmeldelser. vær den første til at anmelde specialvare copenhagen reol, 5 hylder annuller svar. din emailadresse vil ikke blive publiceret. krævede felter er markeret med ... reol i massiv træ. model copenhagen. leveringstiden er 46 uger, ...
heritage reoler og møbler lavet i massivt fyrtræ, som har fået en sandblæst finish. de naturlige variationer i træet sikrer, at hver reol eller heritage disk er unik.
reol massiv træ, copenhagen 5 hylder. reol i super elegant design. copenhagen reolen er produceret og designet i danmark og har det lette og elegante nordiske look. du kan bruge den massive reol overalt i boligen. bla. i stuen, entren, kontoret m.m. solidt dansk håndværk og gennemført design.
reol massiv træ, copenhagen 5 hyl
er reol i super elegant design. 3 904,00 dkk. by tika . til produktet . skrivebord, fog, sort kant . grå skrivebord i højtryks laminat og massive egetræsben i sort. by ti 2 556,00 dkk. by tika . til produktet . skrivebord ...
5 hylder massiv eg dansk design og produktion fsccertificeret træ samles uden værktøj elegant reol med 5 hylder i lækkert, nordisk design. copenhagen reolen er fremstillet i massiv, hvidpigmenteret egetræ. anvend reolen i stuen eller i køkkenet.
fx en bogreol i stuen eller på kontoret, en reol i garderoben til opbevaring af tøj og sko og en vitrine med glaslåger, som kan bruges til ekstra skabsplads i køkkenet eller stuen. jysks udvalg af møbler til opbevaring strækker sig fra smarte rumdelere og reoler med skabe og skuffer, til praktiske vitrineskabe og dekorative skråreoler.
copenhagen reolen findes i flere forskellige størrelser. denne reol er med fem hylder. reolen er fremstillet af massiv egetræ. træ som kommer fra fsc certificerede skove. da reolen er fremstillet af massiv træ, er der ikke n reol der er ens, da træets årer altid vil være forskellig fra træ til træ.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
By Tika Webshop - Webshop med dansk producerede møbler
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Webshop med dansk producerede møbler i høj kvalitet.

Møbler fremstilles efter kundens ønsker.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbler, Design
Populære søgninger: Skrivebord 100 cm, Sæbebehandling af egetræsbord, Små skriveborde, Tv møbel eg, Spisebord massiv, Skrivebord med opbevaring, Skrivebord 120 cm, Hæve sænke skrivebord, Sort skrivebord, Plankehylde
Webshoppen forhandler 169+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support