Forside

Ø 104 Spisebord, Trondheim, massiv eg - By Tika Webshop

Sort laminat sofabord med sorte massive egetræsbenet sofabord er ofte samlingspunkt ved sofaen og derfor er det vigtigt at den kan klare hverdagens brug. det kan dette sofabord, som er fremstillet i højtrykslaminat. skulle der komme fedtede fingre på,

Saml jer om et rundt spisebord, og nyd det hyggelige samvær i stuen, køkkenet eller udestuen. runde spiseborde er den fleksible og nemme løsning overalt i hjemmet og med mulighed for at vælge antal ben og størrelse, bestemmer du selv stilen og antallet af siddepladser.
Ø 104 spisebord, trondheim, massiv eg. dkk 4.095. spiseborde rundt linoleum spisebord varberg bl ...
få gratis levering på by tika trondheim spisebord Ø104 eg. se vores store udvalg af spiseborde til skarpe priser. fuld returret i 14 dage.
leveringstid 36 uger massiv eg dette runde og klassiske bord passer ind i de fleste hjem. dette er med sin størrelse især velegnet til mindre stuer og lejligheder. det er et bord der giver nærhed og mulighed for at skabe gode samtaler omkring. bordet flottes træ giver et nordisk præg til resten af indretningen i
wing table er design
t af christian haack ketelsen i 2015. bordet er udført i massiv egetræ og findes i forskellige størrelser. bordpladen er 30 mm kraftig og oser af kvalitet. et cool spisebord som kan passe til mange forskellige spisebordsstole.
her præsenterer vi det fine runde trondheim spisebord fra by tika. bordet er fremstillet i massivt egetræ. benene skråner en anelse ud til siderne, hvilket giver bordet et let og elegant udtryk. dette spisebord vil være super dejligt i køkkenet. her kan man sidde i hverdagen og spise alle måltider med familien.
spisebord rundt i lys egetræ trondheim fra by tika Ø 104 cm. h 73 cm. dansk bæredygtigt design. bordet er behandlet med hvidtonet sæbe. de dygtige snedkere er inspireret af danske håndværkstraditioner og med mere end 25 års erfaring kan du kende deres produkter på kvalitet, anvendelighed og nordisk design.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
By Tika Webshop - Webshop med dansk producerede møbler
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 5.0% som VIP. Bliv VIP her
Webshop med dansk producerede møbler i høj kvalitet.

Møbler fremstilles efter kundens ønsker.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Møbler, Design
Populære søgninger: Skrivebord 100 cm, Sæbebehandling af egetræsbord, Små skriveborde, Tv møbel eg, Spisebord massiv, Skrivebord med opbevaring, Skrivebord 120 cm, Hæve sænke skrivebord, Sort skrivebord, Plankehylde, Arbejdsbord højde
Webshoppen forhandler 169+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support