Forside

Læder nøglering - By Fogstrup Webshop

De fedeste, blødeste og helt sikkert pæneste nøgleringe har vi nu på lager både i sort og mørk cognac. vi fremstiller to modeller en keyhanger med en længe på 53 cm, hvor nøgleringen kan spændes fast i børnenes skoletasker eller hænge om halsen. samtidig

Byravn blev grundlagt i 2013 med et brændende ønske om at skabe noget unikt og originalt. vi oplevede ofte, at de produkter vi stod og manglede ikke kunne købes i butikkerne, og netop dt kickstartede idgenereringen. sidenhen er vores sortiment ekspanderet, og spænder nu fra nøgleringe til originale og stilfulde accessories i læder.
nøglering og nøglepung af læder. troika twister og key click er to af de mest populære nøgleringsmodeller af skind, men vi har også nøglepunge af læder, som er en mere klassisk måde at opbevare nøgler på. stilfulde.
garvningen af vores læder sker ved hjælp af udtræk fra planter, bark og nedfaldsfrugter m.m. dette betyder at vegetabilsk garvet læder vil få en lækker patina med tiden. vi går utrolig højt op i, at vores nøgleringe i læder er i en lækker kvalitet, så du som kunde bliver tilfreds med din nøglering.
loop læder nøglering med personlig tryk teks . med plads til 11 store eller 14 små bogstaver. by thy. 9912. 219,00 dkk. vis produkt. loop raw nøglering med personlig tryk karabinlås . med plads til 11 store eller 14 små bogstaver. by thy.
lille nøglering, som passer til både mænd og kvinder. nøgleringen kan sagtens være i en lomme, og kan gøre et nøglebundt lidt mere lækkert at se på. du har mulighed for at personliggøre nøgleringen, så den passer præcist til dig, eller en som du har kær. Ønsker du en længere tekst, kan du bestille en nøglering med forlænget tekst.
se vores nøgleri
ge og punge i forskellige modeller, størrelser og farver i høj kvalitet til både mænd og kvinder. alle er lavet af ægte læder
nøgleringe i læder med tryk kan variere i udseendet, da vi trykker i hånden. vi gør vores bedste for at trykke de ønskede tekster ens men trykkets dybde kan variere, og desuden kan trykket på læderet se forskelligt ud, afhængigt af hvilken farve læder, der trykkes på.
hos armario er vi specialister i håndlavede lædervarer, og vores sortiment indeholder alt fra nøgleringe til unikke og stilfulde accessories i læder og filt. alle vores produkter er lavet af det bæredygtige materiale læder, der med sit elegante look og lange holdbarhed gør det ideelt til brug af blandt andet greb i læder, læderstropper til hylder og som ophæng til bøjlestang.
udover nøgleringe sælger vi også andre ringe såsom splitringe, bogringe, nøglebeslag, karabinhager, nøglevedhæng og badges m.v. mange søger efter læder nøglering, nøglering med navn, nøglering med billede, logo eller anden tekst. det kan du også finde i denne varegruppe eller alternativt under kategorien nøglevedhæng badges.
om nøgleringe fra no46 og vores ønske om unikke produkter. vi laver hver eneste nøglering, keyhanger og nøglesnor på vores værksted i Ølstykke. hver og n er de lavet i kernelæder, som vi importerer fra de absolut bedste leverandører i italien. da læder er et organisk materiale, kan der forekomme få variationer i udseendet på vores ...

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
By Fogstrup Webshop - Læderprodukter til hjemmet og dagligdage
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
By Fogstrup er kvalitets læderprodukter til hjemmet og dagligdagen.

Vi har et stort udvalg i lækre læderpuder, hynder til designer stole samt accessories der vil vække glæder i ethvert hjem.

Alle vores produkter er dansk designet og dansk produceret.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Læderprodukter, Læder
Populære søgninger:
Webshoppen forhandler 36+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support