Forside

Italiensk rødvin - Winefamly Webshop

Italien er verdens største vinproducent med over 700.000 hektarer vinmarker. der dyrkes vin i alle hjørner af landet fra alperne til solbeskinnede sicilien. et italiensk vineventyr byder på både underskønne vinoplevelser, man aldrig glemmer og vin, der nok har bedst af at blive glemt.
fyldig, lækker og saftig rødvin fra italien. pris ved 12 fl 75cl 79,95 dkk. løssalgspris 149,95 dkk. læg i kurven. saserello. mario ercoloni har opkøbt sangiovese, merlot, cabernet sauvignon og syrah fra forskellige producenter på sicilien og har skabt denne italienske frugtbasker. pris ved 12 fl 75cl 89,95 dkk.
italiensk rødvin. italien er kendt og beundret verden over for italiensk rødvin og byder på nogle af de bedst kendte rødvine fx amarone, barolo, brunello di montalcino og chianti for blot at nævne nogle få. jysk vin fører et stort udvalg af gode italienske rødvine. 76 vare r 30 60 90.
de italienske rødvine og vinregioner er opstået i tråd med den lokale madkultur i de forskellige regioner. det er denne forskellighed i det italienske køkken, der afspejler sig i de forskellige vinregioner og ikke mindst rødvinstyper. kvalitets rødvin fra italien. italien producerer både god og dårlig rødvin.
italiensk rødvin. i det italienske køkken har vi et spændende udvalg af italiens
rødvin fra mindre vingårde. italien er et berømt vinland med store regionale forskelle og en kæmpe mangfoldighed. der dyrkes vin fra nord til syd. alt fra berømte vine og kendte druesorter til mere ukendte og glemte lokale druer af høj kvalitet.
italiensk rødvin. italiensk rødvin er populært mange steder i verden. dette gælder i særdeleshed også i danmark, hvor de italienske vine er de mest importerede. de laver ret enestående vine oftest på lokale, italienske druesorter. rødvinene er i smagen meget frugtige, lidt bittersøde og sjældens fadlagrede og tunge.
italiensk rødvin fra sydtyrol, piemonte, og veneto i det nordlige italien, til abruzzo og toscana i midten, og helt til puglia helt nede i hælen siden romertiden har vin været en essentiel del af den italienske livsstil, og man har også romerriget at takke for udbredelsen af vinrankerne ud over hele europa.
italiensk rødvin fra nord til syd italienske rødvine er danskernes foretrukne, og vi køber mere vin fra italien end fra noget andet land. det er et stort land med langt fra nord til syd, store højdeforskelle og spændende mikroklimaer, som alt sammen gør italien til et utrolig diverst vinland, med alt fra syrerige elegante vine i de kølige bjergrige regioner, til varme, solmodne, bløde rødvine i syd.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Winefamly Webshop - Bliv gratis medlem

75 Har anvendt dette
Bliv VIP her
Bliv GRATIS en del af et fællesskab hvor vi drikker vin til Europas laveste pris, ikke betaler for fragt og hvor der er 100% nydelsesgaranti på alle flasker.

Som en del af Winefamly får du ikke bare gode fordele når du handler vin - du får også masser af kyndig vejledning og sjove måder at finde ny vin på:

- Smagstest som finder vin til dig
- Lette værktøjer til at kombinere vin og mad
- Se andres anmeldelser af vin
- Del dine egne oplevelser med vinen
- Få personlige anbefalinger

OBS. WineFamly giver altid den første omgang, i form af 50 kr. som du kan bruge på dit første køb over 399 kr. ved tilmelding til deres nyhedsbrev. Og skulle du fortryde kan du altid melde dig ud igen

- Hos WineFamly er der ingen binding.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Bliv gratis medlem.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 20.00 50.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Vin, Wine, Winefamly, Spiritus, øl
Populære søgninger: Winefamly, Winefamly com, Winefamly konkurs, Italiensk rødvin, Julevin, Alsace druer, Thylandia gin, Køb vin, Gin pakke, Vin til coq au vin, Founders pilsner, Alt om vin, Vin typer, Rødvin af tøj, Wave series by carmen, Finca los primos cabernet sauvignon, Rødgrød med rabarber, Small beer session pale, Kosta glögg alkoholfri, Muslinger i hvidvin, Quinta das carvalhas 20 year tawny port, Www mottowines com, Bürgerspital riesling, Hvide sande bryghus, Marchesato degli aleramici brunello di montalcino, Dampet laks i hvidvin, Carmen insigne cabernet sauvignon 2018, Chimay rouge premiere
Webshoppen forhandler 1885+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support