Forside

Væghængt seng - Soveland webshop

Concetto skabsseng i 160 x 200 cm. med en skabsseng får du den perfekte løsning og maksimal udnyttelse af børneværelset, gæsteværelset, lejligheden eller sommerhuset, sengen giver omgivelserne helt nye indretnings muligheder som ingen anden seng kan bidrage med. skabssengen leveres komplet med alt hvad der behøves for at montere den selv. der...
køber man den rigtige seng behøves den ikke at være grim og kluntet at se på. en god seng giver dig varme mens vejret er koldt og bider, den holder familien varm selvom problemerne i hverdagen står til kanten og så vigtigst af alt den føles rigtig at ligge i og ikke som at have kroppen nede i en kold plastikpose. mere om væghængt seng
stabil vægseng i stål som sparer plads. væghængt seng model i malet stål er perfekt til dig som mangler plads til flere overnattende gæster og ikke har nok gulvplads. du tænker måske også kreativt evt. i form af at skulle tjene ekstra på dit hotel, vandrehjem, bb udlejning og skabe plads til flere sengepladser.
få en foldud seng hvorfor skal sengen egentligt reservere et værelse hele døgnet, når vi nu kun har brug for den om natten. løsningen senge der kan klappes op blev faktisk brugt en hel del før i tiden, men er nærmest blevet glemt i dag, hvilket betyder at det stort set er umuligt at finde udbydere.
sengegavlene monteres enten på selve sengen, direkte på bagvæggen eller den står på gulvet. hos jysk har vi sengegavle i mange størrelser, der passer til en enkeltmandsseng, halvandenmandsseng, seng eller en dobbeltseng. køb bløde, polstrede
sengegavle i forskellige designs høj, lav, ensfarvet, med knapper eller med syninger.
når du har bygget skabet til din væghængte seng, kan du selv bestemme, hvordan den skal udsmykkes og males. hvis du har en overfræser, kan du give din vægseng unikke profiler og fræsede lister. hvis du ikke har en overfræser, kan du selvfølgelig også købe lister med profiler til vægsengen.
den billige væghængte seng fra moderno er monteret i et hvidt skab og findes i målene 90200, 120200 og 140200 cm. sidstnævnte er monteret i et skab med en bredde på 153 cm, en højde på 217 cm og en dybde på 46 cm. bag de hvide fronter mat eller højglans gemmer sig en indbydende seng, som både er nem og hurtig at folde ud.
det utroligt smarte ved en vægseng er nemlig, at uanset hvilken størrelse seng du vælger, kan denne lukkes i og hænges op på væggen, således at du i dagtimerne har mulighed for at frigøre en hel del kvadratmeter til brug på anden vis. på den måde kan du samtidig også ændre en del på dit hjems visuelle facon, idet at sengen kan foldes sammen til et diskret skab, som ovenikøbet også kan anvendes som en hylde, hvor du kan lade dekorative blomster, lysestager eller andet pynte.
en vægseng kan fungere på flere forskellige måder den kan laves som en reol eller en seng, som slås op i et skab efter brug dette kaldes også en skabsseng. en skabsseng er særdeles praktisk, hvis du har lidt plads og gerne vil benytte den frie plads til andre formål, det kunne f.eks. være til sommerhuset, kollegiet, studieværelset eller til lejligheden.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Soveland webshop - Markedets bedste priser på dyner, puder

31 Har anvendt dette
Soveland tilbyder et bredt stortiement i sengetøj, dyner og puder, med fokus på at give kunden mest for pengene.

Markedets bedste priser på dyner, puder og sengetøj

- Skarpe priser
- Gratis fragt ved køb over 500dkk
- Har nul-rente finansiering af køb
- Dag til dag levering
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Cashback beregnes ud fra købsbeløbet uden fragt og moms.
Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: Sengetøj, Dyner, Puder, Adsad
Populære søgninger: Børnesengetøj, Rullemadras 180x200 bomuld, Sengesæt 200x220, Puder til børn, Dundyne 200x220, Sengetøj 180x200, Dundyne tilbud, Høie of scandinavia senge, Topmadras 80x200, Luksus dyner, Springmadras tilbud, For lidt søvn symptomer, Springmadras 90x200 tilbud, Ringsted dyner forhandler, Sengetøj tilbud, Rullemadras 180x200, Hovedpine om morgenen, Madras til elevationsseng, Topmadras 180x210, Gåsedunsdyne ringsted dun, økologisk dyne, Topmadras 160x200 tilbud, Percale sengetøj
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support