Forside

Madras til elevationsseng - Soveland webshop

I en komplet elevationsseng får du ofte en tilhørende madras med i prisen, hvor du blot skal beslutte, hvilken hårdhed, der matcher dine behov. på denne måde er sengen altså valgt for dig, men du kan stadig have en finger med i spillet og påvirke sengens udtryk ved at vælge den farve, der passer til dig.
danske sengetid har en række populære senge på produktlisten, blandt andet bestsellere som norland. til elevationssenge over 160cm i bredden følger frit valg af split topmadras, der også kan købes individuelt. her er det deres splitmadras i 7cm tyk latex med oekotex certifikation for garanti for en madras uden skadelige stoffer.
hvis du er på jagt efter en god latex madras til din elevationsseng, så er denne latex relax helt optimal. madrassen består af en 16 cm tyk latex kerne af henholdsvis 80 naturlatex og
0 syntetisk latex og er inddelt i syv komfortzoner, der på en god måde støtter lige netop de områder, hvor du placerer størstedelen af din kropsvægt.
du kan eksempelvis ombytte en madras med en medium fasthed til en madras med en hård fasthed eller omvendt, hvis du ønsker det. komfortgarantien gælder såfremt madrassen findes i mere end en fasthed og er i en af vores standard størrelser på 90 x 200 cm. eller 90 x 210. med vores prisgaranti kan du rolig købe din nye elevationsseng hos os.
valg af bedste madras til elevationsseng 90200 det er i høj grad typen af fjedrene, der er med til at give dig den bedste komfort i din elevationsseng. mens de billigere madrasser bliver producenter med brug af fjedretyper af ældre dato såsom bonell eller lfkfejre, bliver de bedste madrasser skabt ved brug af pocketfjedre.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Soveland webshop - Markedets bedste priser på dyner, puder

30 Har anvendt dette
Soveland tilbyder et bredt stortiement i sengetøj, dyner og puder, med fokus på at give kunden mest for pengene.

Markedets bedste priser på dyner, puder og sengetøj

- Skarpe priser
- Gratis fragt ved køb over 500dkk
- Har nul-rente finansiering af køb
- Dag til dag levering
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Cashback beregnes ud fra købsbeløbet uden fragt og moms.
Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: Sengetøj, Dyner, Puder, Adsad
Populære søgninger: Børnesengetøj, Rullemadras 180x200 bomuld, Sengesæt 200x220, Puder til børn, Dundyne 200x220, Sengetøj 180x200, Dundyne tilbud, Høie of scandinavia senge, Topmadras 80x200, Luksus dyner, Springmadras tilbud, For lidt søvn symptomer, Springmadras 90x200 tilbud, Ringsted dyner forhandler, Sengetøj tilbud, Rullemadras 180x200, Hovedpine om morgenen, Madras til elevationsseng, Topmadras 180x210, Gåsedunsdyne ringsted dun, økologisk dyne, Topmadras 160x200 tilbud, Percale sengetøj, Sengetøj king size 240x220, Sengetøj bomuldssatin 140x200
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support