Forside

Bedste seng for ryggen - Soveland webshop

Har du fyldige former, kan en zoneinddelt madras være det rigtige valg for dig. en zoneinddelt madras sikrer, at dine skuldre og hofter synker korrekt ned i madrassen, hvor rygsøjlen forbliver lige. der skal være masser af plads i sengen sengens størrelse har betydning for både din ryg og søvnkvalitet. du sover bedre, når du har god plads.
et amerikansk studie 1 testet effekten av å skifte ut en gammel seng med en ny for henholdsvis 59 menn og kvinner som klagde over smerter i ryggen. etter 4 uker med ny seng spurte forskerne deretter forsøkspersonene om det hadde hjulpet.
hvis du har ondt i ryggen, kan det i nogle tilfælde skyldes din seng. en dårlig seng gør i hvert fald helt sikkert ikke dine problemer bedre. det er derfor vigtigt, at du vælger en seng, der passer til din krop. der kan være mange grunde til, at du har fået ondt i ryggen.
den bedste seng er generelt set dn, der kan forme sig efter din krop og møde dine behov. der er ikke en bestemt model, der passer til dig, der sover på ryggen, men hvis du har dårlig ryg, kan det anbefales at have en seng med god polstring og eventuelt elevation.
det er meget individuelt, hvad den bedste
elevationsseng er. vi præsenterer forskellige elevationssenge, som vi kan anbefale. det er ragna nordlys, northland prestige, aura fjord, northland prestige deluxe, tempur promise, urban, masterbed standard, wonderland forte, auping royal, dunlopillo og mange flere.
en dårlig seng er måske ikke direkte årsag til dårlig ryg, men den er helt sikkert med til at forringe ryggen, hvis der allerede er problemer. hver tredje person har ondt i ryggen i følge statens institut for folkesundhed , så døjer helt op til hvert tredje person i danmark med ubehag og smerter i ryggen.
et amerikansk studie 1 testede effekten af at udskifte en gammel seng med en ny for 59 mænd og kvinder, der klagede over smerter i ryggen. efter 4 uger med ny seng spurgte man så igen forsøgspersonerne om det havde hjulpet. det havde det i langt de fleste tilfælde og efter 8 uger så det endnu bedre.
vær opmærksom på rygsøjlen når du skal vælge en god seng til dårlig ryg, så gælder det om at vælge den helt rigtige fjedertype. rygsøjlen er en af de vigtigste parametre, når det kommer til valg af den rette seng. døjer du med dårlig ryg, bør dette punkt være det altoverskyggende.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Soveland webshop - Markedets bedste priser på dyner, puder

31 Har anvendt dette
Soveland tilbyder et bredt stortiement i sengetøj, dyner og puder, med fokus på at give kunden mest for pengene.

Markedets bedste priser på dyner, puder og sengetøj

- Skarpe priser
- Gratis fragt ved køb over 500dkk
- Har nul-rente finansiering af køb
- Dag til dag levering
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Cashback beregnes ud fra købsbeløbet uden fragt og moms.
Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: Sengetøj, Dyner, Puder, Adsad
Populære søgninger: Børnesengetøj, Rullemadras 180x200 bomuld, Sengesæt 200x220, Puder til børn, Dundyne 200x220, Sengetøj 180x200, Dundyne tilbud, Høie of scandinavia senge, Topmadras 80x200, Luksus dyner, Springmadras tilbud, For lidt søvn symptomer, Springmadras 90x200 tilbud, Ringsted dyner forhandler, Sengetøj tilbud, Rullemadras 180x200, Hovedpine om morgenen
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support