Forside

Fritlæg billede - Scannet

Alternativt kan du også trække dit billede ind fra skrivebordet i photoshop. læs også en introduktion til photoshop det skal du vide om billedbehandlingsprogrammet. trin 2 til fritlægning. når dit valgte billede er åbnet i photoshop, skal du låse billedet op. det gør du i lagpanelet nederst til højre, hvor der er markeret en lille lås.
underviser jonathan filskov, jonathanfilskovphotography.com download billedet til videoen i ottende afsnit af serien om photoshop for begyndere gennemgår vi markering og fritlægning. vi lægger ud med de basale markeringsværktøjer til grovmarkering. her ser vi på, hvordan en hvilken som helst markering kan kopieres eller klippes over i et nyt, selvstændigt layerlag.
i paint er der to måder at klippe ting ud på. den frie hvor du kan tegne og den hvor du kan markere med en firkant. hvis du markere kommer der helt til venstre nederst, to funktioner man kan trykke på, der forstiller nogle klodser. tryk på den nederste og derefter skær dit billed ud.
en fritlægning består i, at man klipper et område ud af et billede. det kan være en person, en bil, en himmel, et dyr hvad som helst, figuren skal bare isoleres fra resten af billedet.
photoshop fritlægningskurver udpege gennemsigtige områder i billeder. en fritlægning kan isolere en del af et billede , resten af billedet er gennemsigtig , når billedet er placeret i et sidelayout . et almindeligt eksempel er at lave en fritlægningskurve en forgrundsobjekt at udelukke eller maskere baggrunden.
nu fjernes baggrunden. for at downloade billedet
til din computer, skal du blot klikke på det. i gratisversionen kan du downloade billedet i op til 612 x 408 pixels. vil du have et større billede, må du registrere dig på hjemmesiden, men du kan let kommer i gang med at fjerne baggrunden på billeder gratis.
gør et billede sløret med det samme ved hjælp af sløringsskyderen. det kunne ikke være nemmere at komme i gang med at sløre billeder. du kan eksperimentere med sløring af billeder på ethvert billede fra vores bibliotek eller fra dine egne overførsler. du skal blot vælge billedet og klikke på filter og avancerede indstillinger.
fritlæg dine billeder med photoshop mix. med appen fra adobe photoshop mix kan du nemt fritlægge dit billede. appen er gratis og fungerer godt, hvis du har en ensartet baggrund. med appen har du mulighed for at arbejde med det motiv, du har fritlagt. du kan derefter spejlvende motivet, forstørre det, vælge en anden baggrund eller billede.
fritlægning går ud på, at du fjerner et eller flere objekter fra billedets baggrund, sådan at objekterne står alene tilbage. der kan være mange forskellige grunde til at fritlægge. det kan for eksempel være, at du har en webshop, hvor du gerne vil fjerne alt baggrundsstøj, så produkterne fremstår skarpe og simple.
hvis det drejer sig om få billeder, kan du med fordel sende dem via email til kontaktfritlaegning.dk. wetransfer www.wetransfer.com. upload dine billeder og sæt kontaktfritlaegning.dk på som modtager. guide til brug af wetransfer.com. ftp. er en mulighed for dig, med rigtig mange billeder.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Scannet - Danmarks mest stabile Webhotel
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Webhotel med Danmarks mest stabile drift - inkl. support

Hos Scannet får du Webhotel med Danmarks mest stabile drift - kun 69,- inkl. support
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 80.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Webhosting, Domæne, Domain, Dandomain, Hjemmeside, Hjemmesideprofgram, Egen hjemmesidem, Webshop, Server, Vpn
Populære søgninger: Server leje, Nu domæner, Email hosting danmark, Mailhotel, Scannet, Start egen webshop, Webmail dadlnet dk login, Hosting danmark, Vps hosting danmark, Køb domænenavn, Søg domæne, Gratis webhotel wordpress, Pris office 365, It outsourcing danmark, Køb domæner, Køb af domænenavn, Domænenavn tjek, Markedsføring på internettet, Opret mail på iphone, Https controlpanel msoutlookonline net portal aduser login, Seo produkter, Webshop med wordpress, Søgeordsanalyse, Søg domænenavn, Sko til salg på nettet, Microsoft office 365 pris, Optimering google, Betalingsløsning webshop, Certificeret hosting, Dadlnet dk mail
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support