Forside

Tyrkisk van kat - Petdreams Webshop

Vantastic er en specialklub under felis danica for ejere og opdrættere af tyrkiske van katte. find ud af mere om denne spændende race, og bliv løbende opdateret med, hvad der sker indenfor racen. Ønsker du et medlemsskab af vantastic, så kontakt malene og hun vil hjælpe dig i gang.
nordjysk opdræt med tyrkisk van racekatte . safkan kedix27s er hos jyrak et godkendt katteri. du kan læse mere om vores katteri under punktet dk safkan kedix27s.
tyrkisk van. en tyrkisk van er en semilanghåret race inden for domesticerede huskatte, som blev udviklet i tyrkiet. racen er sjælden og er særligt kendt for sit meget specielle pelsmønster, hvor hovedet og halsen er farvet, mens resten af katten er hvid. oprindelse og historie. den tyrkiske van kommer, nok ikke så overraskende, fra tyrkiet.
den tyrkiske van kat. den tyrkiske van stammer, som navnet indikerer, fra området omkring søen van i tyrkiet. på grund af de vejrmæssige f
rhold i området, er denne semilanghåret race kendt for at iføre sig en tydelig sommerog vinterpels og trives godt i al slags vejr.
tyrkisk van stærk bygg halve langhårede katte med et bredt bryst, stærke kraftige ben og krop. katte turkish van når fuld modenhed i en alder af 3 til 5 år, og når man vurderer dem, bør man derfor tage hensyn til alder og køn.
tyrkisk van er en mellemstørrelseskat, som har en forholdsvis lang og muskuløs krop, med mellemlange ben, der ender i runde tottede poter. hovedet er let trekantet med en lang lige næse. katten har store, ovale glansfyldte øjne, som normalt er i farveskalaen gulravorange, men som dog kan være blå eller oddeye, hvor øjnene har forskellige farver.
tyrkisk van er en middelstor kat, hunkatten er en del mindre, en hankat kan veje op til 8 9 kg. vanen er en kat med lang kraftig krop, med medium lange ben, et bredt hoved og brede skuldre, hunkatten er mere feminin.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Petdreams Webshop - Stor webshop til dine kæledyr

43 Har anvendt dette
Petdreams tilbyder et bredt udvalg af hundeudstyr og katte tilbehør, med masser af guides så du altid er sikker på at finde det rigtige produkt.

Petdreams er en 100% danske ejet virksomhed.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hunde, Katte, Kaniner, Dyr, Kæledyr, Heste, Hamster
Populære søgninger: Dværgpinscher, Hundehegn indendørs, Tyrkisk van kat, Hundebur størrelse golden retriever, Hunde gåtur, Hundebur flytransport, Transportkasse kat, Ilder kæledyr, Dværg puddel, Kæmpe hund, Abyssinier kat, Bør hunden sove i bur
Webshoppen forhandler 1310+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support