Forside

Tægetang - Petdreams Webshop

Sammenlign priser og læs anmeldelser af tægetang kæledyr. klik her og find den bedste pris nu
sådan bruger du en tægetang. bliver du bidt af en tæge, er det vigtigt, at du sørger for at fjerne den så hurtigt, det overhovedet er muligt. forskning viser, at smittefaren bliver større des længere tid tægen får lov til at side fast.
et at de største problemer ved at fjerne tæger er, at du kan ende med at hive kroppen af mens tægens hoved stadig sidder i din krop. den elektriske tægetang bruger den helt rigtige teknik til at vrikke tægen fri, mens den er levende. på den måde slipper den sit tag, og du kan dræbe tægen med elektrisk stød efterfølgende.
tægetang. i den gode koben facon. rigtig god tægetang til fjernelse af flåt på hunden eller katten. med smart nøglering, så du altid har den med dig.
flåtfjerner tægetang. bliver du eller dit kæledyr bidt af en tæge eller en flåt, er deet her, der er hjælp at hente. vi har som du kan se et stort udvalg i flåtfjerner og tægetænger. du kan her læse, hvordan du fjerner en tæge eller flåt. find den model, der passer dig bedst. vis filtrering.
tæger og flåter kan sætte sig på hunde, katte, kaniner, hamstre praktisk set alle kæledyr med pels samt mennesk
r. selvom man næsten ikke kan mærke, at en tæge eller flåt har sat sig fast i huden, er der dog flere gode grunde til at fjerne dem hurtigst muligt.
tægetang i plastik, som gør det muligt at fjerne flåter og tæger sikkert og effektivt efter et bid. Åbn tangen og sæt den ned over flåten helt nede ved huden. slip og drej langsomt rundt 34 runder. på denne måde forhindrer man at klemme kropsvæsker fra flåten ned i bidesåret.
14,95 kr. 28,95 du sparer 14,00 kr. fjern fra favoritter tilføj favoritter. beskrivelse. tægetang i plastik til effektiv fjernelse af flåter. bemærk at der ikke kan vælges farve ved køb via webshoppen.
formen på tægetangen sikrer, at man bevæger tangen korrekt, selvom man ikke har anvendt den før. den fjerner hele tægens krop og hoved og efterlader ingen mundstykker eller kropsdele. sættet indeholder1 lille og en stor tægetang til hhv. store og små tæger den er billig i forhold til f.eks. frysespray.
det er vigtigt at anvende en tægetang, når man fjerner en flåt, således at der ikke efterlades dele af tægens mund i huden. denne tægetang har facon som et brækjern, og den fjerner tægen hurtigt og smertefrit uden at presse tægen, hvorved risikoen for infektioner mindskes.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Petdreams Webshop - Stor webshop til dine kæledyr

43 Har anvendt dette
Petdreams tilbyder et bredt udvalg af hundeudstyr og katte tilbehør, med masser af guides så du altid er sikker på at finde det rigtige produkt.

Petdreams er en 100% danske ejet virksomhed.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hunde, Katte, Kaniner, Dyr, Kæledyr, Heste, Hamster
Populære søgninger: Dværgpinscher, Hundehegn indendørs, Tyrkisk van kat, Hundebur størrelse golden retriever, Hunde gåtur, Hundebur flytransport, Transportkasse kat, Ilder kæledyr, Dværg puddel, Kæmpe hund, Abyssinier kat, Bør hunden sove i bur, Fritte kæledyr til salg, Kanin tilbehør, Køb katteurt, Bedste kattemad, Everclean billigt, Hunde børste, Dør med indbygget kattelem, Online dyrehandel, Ilder til salgs, Hundehvalpe, Hotspot hund creme, Loppemiddel, Petsafe 275
Webshoppen forhandler 1310+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support