Forside

Sibirisk skovkat - Petdreams Webshop

Sibirisk skovkat sind og personlighed. sibiriske katte kan man kalde vildkat i miniformat. den sibiriske kat er nemlig en meget aktiv, energisk og nysgerrig katterace, og den følger meget gerne med i alle gøremål i hjemmet. en sibirisk skovkat elsker at lege, og de fortsætter ofte med det, selv når de kommer op i årene.
den sibiriske kat er meget social, intilligent og kælen, den taler gerne og man kan føre lange samtaler med den. den knytter sig ofte tæt til et enkelt familiemedlem, selv om den også hygger med andre i familien, og det gælder også børn, som den oftest er meget tålmodig overfor.
den sibiriske skovkat er en meget gammel, naturlig katterace, der har været kendt i rusland i mange århundreder. de er sandsynligvis beslægtet med den norske skovkat, som de har meget til fælles med, idet denne race er godt rustet til at modstå det barske klima i nordeuropa. de dukkede op på de første katteudstillinger i 1870x27erne.
den sibiriske skovkat er en semilanghårskat og er, i lighed med norsk skovkat og maine coon en naturrace. racen er, som navnet antyder, opstået i rusland og ukraine. racen blev først anerkendt at world cat federation i 1992, og af fife i 1998. sibirisk skovkat er nu anerkendt af de fleste katteorganisationer.
eneste sibirisk skovkat. da min toulouse er den eneste sibiriske skovkat herinde på kattegalleri.dk så s
nes jeg i burde smutte forbi ham, med en karakter og måske kommenter og læse noget mere om denne fantastiske kattera... skrevet af steinskog 13. feb 2007. sibirisk skovkat nepal.
den sibiriske kat er en russisk skovkatte type, som er semilanghåret racen kaldes også sibirisk skovkat. den er af naturlig oprindelse og dermed en meget sund race. vores opdræt var det første i danmark, af dem der stadig er eksisterende, og vi h
golden sibirisk skovkat forsvundet i tølløse 4340. vores dejlige hankat banzai har været væk siden mandag 268. det er ikke noget han plejer at gøre så enten er han blevet skræmt eller også er ved et uheld blevet lukket inde . han er meget savnet, så håber at i vil kigge efter han . vi bor i herluf trolles parken .
de tre skovkatte. den sibiriske kat er en skovkat, en semilanghåret racekat. det er en naturracekat der stammer fra et afgrænset landområde, i dette tilfælde sibirien. de mest almindelige og kendte racekatte i denne kategori er de norske skovkatte og maine coon kattene, som ofte sammenlignes med den sibiriske kat.
de sibiriske skov ofte omtalt som sibirisk kat og tæt knyttet til den norske skov er oprindeligt fra rusland. og x27undertiden også kendt som semilanghår moskva. det er fortsat en favorit blandt katteelskere på grund af deres lange pels afgørende for de kolde nordlige himmelstrøg i europa.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Petdreams Webshop - Stor webshop til dine kæledyr

44 Har anvendt dette
Petdreams tilbyder et bredt udvalg af hundeudstyr og katte tilbehør, med masser af guides så du altid er sikker på at finde det rigtige produkt.

Petdreams er en 100% danske ejet virksomhed.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hunde, Katte, Kaniner, Dyr, Kæledyr, Heste, Hamster
Populære søgninger: Dværgpinscher, Hundehegn indendørs, Tyrkisk van kat, Hundebur størrelse golden retriever, Hunde gåtur, Hundebur flytransport, Transportkasse kat, Ilder kæledyr, Dværg puddel, Kæmpe hund, Abyssinier kat, Bør hunden sove i bur, Fritte kæledyr til salg, Kanin tilbehør, Køb katteurt, Bedste kattemad, Everclean billigt, Hunde børste, Dør med indbygget kattelem, Online dyrehandel, Ilder til salgs, Hundehvalpe, Hotspot hund creme, Loppemiddel, Petsafe 275, Sele til hund, Hoftedysplasi hund, Kattedør chip, Dobbelt hundebur til bil, Foder til marsvin
Webshoppen forhandler 1310+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support