Forside

Oster furminator - Petdreams Webshop

Furminator er en effektiv og meget populær manuel trimmer, der kan reducere din hunds fældning med op til 90. ... oster og moser hundetrimmere . de fleste hunde med mellemlangt og langt hår har brug for en regelmæssig trimning for at fjerne knuder i pelsen.
vi sælger mærker som acana, orijen, trixie, fashion dog, buster, biogance, biospotix, ferplast, furminator, savic, staywell, moser, oster, thundershirt og mange andre mærker, der er egnet til alle hunde og katte så har du en ny hvalp eller killing, en voksen kat eller hund, vil du altid kunne finde hvad du har brug for hos petdreams.
furminator fjerner de løse hår der sidder i hundens pels, og dermed undgår du, at de lander i sofaen, bilen, på dit lækre gulvtæppe og alle andre vegne. furminator bruges i tør pels. har din hund svært ve dat holde sig i ro, når den skal børstes, så sørg for at gøre det, når hunden er træt. du kan evt. give din en godbid eller ...
ost
r klippemaskinesæt til kæledyr 220 v i et overblik kvalitets klippemaskine med professionel motor. mål l 16 x b 6,5 x h 3 cm. udviklet til hjemmebrug. ergonomisk greb med gummiovertræk. håndtag til trinløs klippelængdeindstilling af skærehovedet 0,25 mm til 1,5 kabellængde 2,4 m. 12 watt, 220240v, 50 hz.
furminator til kort hår størrelse l anbefales til hunde på 2341 kg med en pelslængde på under 5 cm. kammen fjerner effektivt underpels og løse hår på kæledyr og reducerer fældning med op til 90. furminator findes i 3 størrelser s anbefales til hunde under 9 kg. m anbefales til hunde på 923 kg. l anbefales til hunde på 2341 kg.
en furminator er et virkeligt godt og meget populært trimmeværktøj, der effektivt og nænsomt fjerner løse hår og underuld på hunde. ved jævnlig brug vil din furminator reducere din hunds fældning op mod 90 . vi har furminator til både hund kat og modeller til både korthårede og langhårede dyr.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Petdreams Webshop - Stor webshop til dine kæledyr

43 Har anvendt dette
Petdreams tilbyder et bredt udvalg af hundeudstyr og katte tilbehør, med masser af guides så du altid er sikker på at finde det rigtige produkt.

Petdreams er en 100% danske ejet virksomhed.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hunde, Katte, Kaniner, Dyr, Kæledyr, Heste, Hamster
Populære søgninger: Dværgpinscher, Hundehegn indendørs, Tyrkisk van kat, Hundebur størrelse golden retriever, Hunde gåtur, Hundebur flytransport, Transportkasse kat, Ilder kæledyr, Dværg puddel, Kæmpe hund, Abyssinier kat, Bør hunden sove i bur, Fritte kæledyr til salg, Kanin tilbehør, Køb katteurt, Bedste kattemad, Everclean billigt, Hunde børste, Dør med indbygget kattelem, Online dyrehandel, Ilder til salgs, Hundehvalpe, Hotspot hund creme, Loppemiddel, Petsafe 275, Sele til hund, Hoftedysplasi hund, Kattedør chip, Dobbelt hundebur til bil
Webshoppen forhandler 1310+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support