Forside

Abyssinier kat - Petdreams Webshop

Abyssinieren er en let kat, og vægten ligger på 2,5 kg3,5 kg for en udvokset han. temperament til trods for at katten er afbilledet med gudestatus i det gamle Ægypten, er det ikke en kat for folk, der vil have en kat, der sidder stille og ser dekorativ ud.
abyssinier er en katterace, der menes at stamme fra det gamle egypten. gamle ægyptere tilbad faktisk racens forfædre som inkarnationer af deres gudinde bastet. Ægyptiske vægmalerier og skulpturer har billeder af katte, der ligner den moderne abyssinier. en kat, der hedder zula, siges at være stamfader til nutidens abyssinier.
abyssinier katte i særklasse. om feles sublimis. killinger kittens. alvskatte. hvad følger med om abyssinier racen. kontakt os contact. nyhed april 2021. 26. april 2021 blev vores sorrel abyssinierpige dk feles sublimis grace kelly og vores nye avlshan monkey cat sheldon cooper forældre denne skønne vildtfarvet abyssinier dreng.
abyssinieren. abyssinieren har et fremmedartet udseende i forhold til en almindelig huskat. den er elegant og langbenet og har store ører. den vildtfarvede abyssiniere skal have en dyb varm farve med sorte kontraster. pelsen er kort med kun lidt underuld, som ikke kræver megen pleje.
d
shara somali abyssinier. httpswww.facebook.comhome.phpreftntnmnreq2bsomaliabyssinier. velkommen til min hjemmeside hvor du kan finde billeder af mine spændende katte og en masse information om racen og kattene. du er også velkommen til at kontakte mig. det bedste er at sende mig en mail dusharasomaligmail.com.
abessinien stammer fra egyptisk og var oprindelig alt land syd for egypten. allerede i victoriatiden gjorde folk sig tanker om, at abyssinieren var beslægtet med de ærede og tilbedte katte i faraoernes tid. i dag ved vi, at ikke bare abyssinieren men tamkatten som sådan har sine rødder i egypten.
abyssinier en abyssinier er en middelstor katterace, som er kendetegnet ved dens forholdsvis lange ben samt faste og muskuløse krop. ansigtet er typisk markeret og kraftigt med mandelformerede og meget livlige øjne.
wimmerhales bisbee med sin kokarde som bedste røde abyssinier på worldshow 2018. senere hiver han også en finaleplads hjem.
abyssinieren er en mellemstor kat med en lang og muskuløs krop. det er en aktiv kat, som elsker at hoppe, springe og lege. den har en på alle måder moderat fremtoning og har et hoved med jævne flader. det kileformede hoved har en lille fordybning.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Petdreams Webshop - Stor webshop til dine kæledyr

43 Har anvendt dette
Petdreams tilbyder et bredt udvalg af hundeudstyr og katte tilbehør, med masser af guides så du altid er sikker på at finde det rigtige produkt.

Petdreams er en 100% danske ejet virksomhed.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
6.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Hunde, Katte, Kaniner, Dyr, Kæledyr, Heste, Hamster
Populære søgninger: Dværgpinscher, Hundehegn indendørs, Tyrkisk van kat, Hundebur størrelse golden retriever, Hunde gåtur, Hundebur flytransport, Transportkasse kat, Ilder kæledyr, Dværg puddel, Kæmpe hund, Abyssinier kat, Bør hunden sove i bur, Fritte kæledyr til salg, Kanin tilbehør, Køb katteurt, Bedste kattemad, Everclean billigt, Hunde børste, Dør med indbygget kattelem, Online dyrehandel, Ilder til salgs, Hundehvalpe, Hotspot hund creme, Loppemiddel, Petsafe 275, Sele til hund, Hoftedysplasi hund, Kattedør chip
Webshoppen forhandler 1310+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support