Forside

Energitilskud beregner - Nærvarme varmepumpe

Gode råd. sluk radiatoren, når du lufter ud. skru ned for varmen du skærer ca. 5 af dit varmeforbrug, når du skruer n grad ned. husk at søge tilskud inden du begynder på dit projekt. et højere energimærke forøger din boligs salgsværdi.
energitilskud er, som ordet indikerer, et tilskud, du kan få, når du handler energivenligt eller udskifter en ældre varmekilde med en ny og energibesparende. energitilskud udspringer af, at energispareordningen tilbage i 2009 trådte til med en lov, der handler om at motivere de private boligejere til at reducere deres co2 forbrug.
energitilskud kan søges af private, lejer og andelsboligforeninger og erhverv. i beboelse vil man typisk tage udgangspunkt i nogle standardværdier, når man skal beregne hvor stort et tilskud der kan udløses. det er også i et vist omfang muligt at få energitilskud til energibesparelser i fritids og sommerhuse.
få kontant energitilskud når du køber en miljørigtig varmekilde hos vvseksperten. du får op til 2.000, til pillefy
, op til 1.300, til luft til luft varmepumper eller op til 12.900, til luft til vand varmepumper og du får tilskuddet med det samme. vi har lavet en simpel guide til dig, der gerne vil se hvor meget du kan få i energitilskud.
formålet med bygningspuljen er at nedbringe energiforbruget og omstille varmeforsyningen i helårsboliger i danmark. der gives overordnet set tilskud til tre ting 1 skift af varmekilde, 2 renovering af klimaskærm, og 3 optimering af boligens drift. de konkrete energiforbedringer i tilskudsordningen er defineret ud fra en positivliste.
nyhedsmail vi passer godt på dine data tilmeld dig vores nyhedsmail, og bliv ekspert i at spare energi. vi sender ca. 4 nyhedsmail om året, hvor du f.eks. kan læse om varmepumper, lys, og hvordan du renoverer dit hus.
beregn din energibesparelse. se, hvor meget du kan spare på varmeregningen ved at skifte til en ny varmeløsning. obs energiberegningen er vejledende og energitilskuddet afhænger af, at du er tilskudsberettiget.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Nærvarme varmepumpe - Modtag tilbud på en varmepumpe

22 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
Er du klar til tilskudsordningen?

Du kan nu få et gratis og uforpligtende tilbud på en luft til vand varmepumpe fra Nærvarme Danmark.

Med en varmepumpe kan du få op til 25.000 kr. i håndværkerfradrag eller ansøge om tilskud på ca. 25.000 kr. via Bygningspuljen. Ansøgningen kan være uoverskuelig, og derfor hjælper Nærvarme Danmark dig under hele forløbet.

Med Nærvarme Danmark får du en komplet installation med en af markedets bedste luft til vand varmepumper fra Panasonic.

Du kan både få en abonnementsløsning eller selv foretage investeringen via et køb.

Bliv kontaktet med et tilbud og hør om dine muligheder.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Udfyld formularen.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du annullerer din tilmelding til tilbuddet
Tags: Varmepumpe, Håndværkerfradrag, Tilskud, Varme
Populære søgninger: Varmepumpe oliefyr, Udskiftning af gasfyr til varmepumpe, Varmepumpe luft til varme, Panasonic varmepumpe tilbud, Panasonic varmepumpe sjælland, Varmepumpe tilskud, Iso 9001 certificeret, Varmepumpe finansiering, Nyt oliefyr, Bedste luft til vand varmepumpe, Luft til vand, Luft til vand pris, Varmepumpe fyn, Varmepumpe vand til vand, El pris beregner, Vand varmepumpe, Ny varmepumpe, Youtube fred vonlanthen, Hvad koster luft til vand varmepumpe, Varmepumpe pris, Energitilskud beregner, Udskiftning af gasfyr, Varmepumpe installation nordsjælland, Luft til vand varmepumpe pris inkl montering
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support