Forside

Fiskestang - Lystfiskeren Webshop

Fiskestangen er ikke nok husk også resten af fiskeudstyret. sammen med din nye fiskestang bør du også anskaffe dig det rette fiskeritilbehør, herunder fiskeliner, fisketøj, waders, madding og fiskehjul. så er du godt kørende og klar til at tage af sted på fisketur. forhåbentlig har du fangst med hjem
efter en lang fiskedag betyder en let fiskestang ofte at man er mindre træt og kvæstet i kroppen. man kan også fiske i længere tid med en let fiskestang og et tilsvarende let fiskehjul, da kroppen først begynder at værke senere., end hvis man fisker med en tungere fiskestang og et tungere fiskehjul.
stort og billigt udvalg af havstænger. køb din havstang med prisgaranti hos lystfisk.dk. dag til dag levering. gratis fragt over 799, tilbud på havstang.
en fiskestang i 789 med en kastevægt på 212 gram eller 520 gram er du rigtig godt rustet til at fiske efter søens ørreder. fiskeri med mikro blink i de senere år er fiskeri med ultralet grej i pt vandene nærmest eksploderet.
omvendt vil fornøjelsen og oplevelsen være mindre med en fiskestang, der er for tyk og kraftig til en mindre fisk. hvad end det angår spinnestænger, fluestænger eller havstænger har vi den fiskestang eller fiskesta
gssæt, der passer til dit fiskeri. dette gælder uanset om du leder efter billige fiskestænger eller fiskestænger i topkvalitet.
køb din nye fiskestang billig her. vi har altid tilbud på fiskestænger. bor du i nærheden af vores butik i randers, så kig ind og få flere fiskestænger i hånden inden du vælger. køber du fiskestang online og er lidt i tvivl, hjælper vi gerne. giv et kald eller send en mail.
en fiskestang er en bred betegnelse over mange former for stænger og derfor er det vigtigt at vælge en fiskestang til den type af fiskeri du skal dyrke. om du skal fiske aborrer i den lokale sø eller laks i østersøen skal der forskellige stænger til.
find den perfekte fiskestang her. denne kategori indeholder fiskestænger i alle afskygninger, om det er en ul stang til fiskeri med præsten og fidusen, til et lækkert kyst eller pirkesæt. hos billigt fiskegrej sælger vi alle typer fiskestænger, så vil har helt sikkert den perfekte fiskestang for dig
en fiskestang til spinnefiskeri vil knække, hvis du forsøger at bruge den til denne type fiskeri. derudover skal en fiskestang til pilkefiskeri være relativt kort 68 fod, så den er nemmere at kontrollere, når de tunge torsk kæmper imod.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Lystfiskeren Webshop - Fiskegrej og outdoor

59 Har anvendt dette
Lystfiskeren tilbyder lækkert fiskegrej, luftvåben og trekking/outdoor

Lystfiskeren.dk har efter mange års erfaring specialiseret sig i fiskeudstyr, fiskegrej og alt hvad der hører til.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Fiskegrej, Outdoor, Fiskeri, Sportfiskeri, Fiskegrej, Luftvåben, Trekking
Populære søgninger: Sweater mænd, Skydeline, Fiskegrej roskilde, Haglöfs slumber 3s, Outdoor xperten, Køb fiskestang, Vadejakke, Fjallraven ovik frost cardigan, Merrell bare access gtx, Merrell eventyr ridge, Fisu2, Tæge, Shimano stradic ci4+ fa 4000, Lamson remix hd, Merrell ashland vee mid, Ledlites e7, Fiskestang, Carinthia hig 3.0 multicam, Fjallraven byron solid pom hat, Ovik structure sweater
Webshoppen forhandler 1651+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support