Forside

Standerlampe messing - Lampemesteren Webshop

Messing standerlampe , sælger denne standerlampe i messing som kan skydes ud, så den bliver længere. minimums højden er 150 cm ...
standerlamper. her finder du alle vores lækre standerlamper. en standerlamper en en flot tilføjelse ved siden af sofaen, ved en lænestol eller måske endda ved siden af sengen, i stedet for den klassiske væglampe. vi fører et bredt udvalg af de lækreste mærker og du finder dem allesammen i kategorien herunder. 517 varer.
12.000 kr. standerlampe, gammel olielampe i messing der er lavet om til el lampen er super flot og kan hæves trinløst fra 155 cm i højden til 196 cm trænger til ny skærm er særdeles tung. se hele annoncen.
mange har en gulvlampe eller standerlampe stående ved siden af sofaen, så de kan bruge lampens behagelige skær til både hygge, læsning eller håndarbejde. men mange gulv og standerlamper er også brugt som dekoration i hjemmet, hvor de kan fungere som prikken over iet i indretningen på en måde, der understreger og underbygger din personlige stil.
flot messing standerlampe, formegentlig fra 80x27erne. den kan dreje og vippe omkring standeren, og se
ve lampehovedet kan også bevæges. så du kan få lys lige der hvor det skal bruges. der er en dæmper på ledningen. med alders relaterede brugsspor. højde på lodret rør 116 cm
stilfuld standerlampe lennart lavet af jern i mat messing. det usædvanlige farveskema og det slanke design taler for lennart gulvlampe . en bred bue stiger op fra bunden og ender i en lampeskærm. din lampehus er lavet udelukkende af jern og vises i en mat messing.
klassiske standerlamper. klassiske standerlamper har en fod, et langt, lige lodret stel og en skærm, f.eks. af stof. man bruger dem til at skabe smukke lysøer eller til at inddele et rum. derudover anvender man også klassiske standerlamper til at forskønne indretningsstilen i rummet med yderligere smukke elementer.
gulvlamper kan bruges til mange forskellige former for belysning. se de mange muligheder, og find din nye gulv eller standerlampe i dag på billigvvs.dk.
led gulvlampe med matsort stel, arm i messing og to skærme i matteret hvidt glas. led 4,5w og 3 m sort stofledning. 5 års garanti på led. højde 150 cm, længde 46 cm, vægt 5,7 kg, breddedybde 25 cm

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Lampemesteren Webshop - Nordens største lampeudvalg

45 Har anvendt dette
Lampemesteren tilbyder Danmarks største udvalg af designerlamper.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
4.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Lamper, Belysning, Design
Populære søgninger: Design lamper udsalg, Ph 80 skærm, Gubi væglampe, Bestlite gulvlampe, Væg lampe, Lamper spisebord, Design lampe pendel, Dansk lampedesign, Kontor bordlampe, Lamper udsalg, Arne jacobsen væglampe, Dansk design lampe, Moderne lysekrone, Baldakin lampe, Langbordspendel
Webshoppen forhandler 1612+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support