Forside

Store pyntepuder til sengen - Home-Tex Webshop

Kigger du på en gavlpudes dimensioner, vil du opdage, at den har en længde på 90 cm. dette betyder, at når to gavlpuder ligger langs sengegærdet, passer de perfekt til bredden af sengen. disse store og brede puder er nemlig skabt til at pryde sengen samtidig med at være aldeles praktiske.
opdateret marts 3, 2021. gavlpuder er store puder til sengen, som du kan bruge til at have i ryggen, når du vil sidde op i sengen og hygge. de har desuden et æstetisk formål og giver sengen og soveværelset et elegant og luksuriøst udtryk. du kender måske gavlpuderne fra hotellet, hvor de er med til at skabe følelsen af luksus og komfort.
pyntepuder, hynder og madrasser online. pyntepuder fås i flere former og farver, og skaber hygge i stuen, soveværelset mv. en pude kan være prikken over ix27et når der skal indrettes, og kan give nyt liv til sofaen, sengen, bænken osv.
pyntepuder til sengen kan være helt store og stå op ad gavlen. de kan også være små og flade og ligge casual strøet på sengetæppet. vælg nogle, der passer sammen og passer til hinanden. hvad er det bedste materiale til pyntepuder pyntepuder kan være lavet af stof, læder eller garn af forskellige kvaliteter.
nye pyntepuder til sengen frisker hele soveværelset op og med kun få nye puder til sofaen i stuen, så giver du også sofaen fornyet liv. fælles for alle varer her hos sdahl er, at de er fremstillet af højeste kvalitet, og de følger tidens trends in
en for boligtekstiler.
hos jysk finder du aflange, runde, små og store puder, som gør det nemt at finde en pude, der passer til dit behov. se vores flotte udvalg af klassiske og farverige pyntepuder i tern, striber, mønster, ensfarvet eller med forskellige print. uanset om du foretrækker at indrette med fløjl, velour, bomuld, polyester, plys eller silke er der god ...
pyntepude som sengegavl. udover de traditionelle pyntepuder, så er det også muligt at få store pyntepuder, der fungerer perfekte som alternativ sengegavl. dette er en god løsning, hvis du ønsker en sengegavl, der ikke er så permanent at den hænger fast til sengen.
store pyntepuder er gode til at skabe en loungestemning, eller kan benyttes til gulvet, sengen mm. de små puder skaber omvendt en mere minimalistisk stemning. hvad du skal vælge, er et langt stykke af vejen, helt op til din personlige smag og den stemning du ønsker at skabe i dit hjem. farve og mønster
store puder til sengen hvis du er på udkig efter en pyntepude til sengen, kan det være en fordel at kigge efter en pude, som er stor. det skyldes blandt andet, at sengen er et stort møbel, og det ser derfor bedst ud, hvis puden også er stor.
hos jysk har vi pyntepuder i mange forskellige mål og tilbyder både aflange og firkantede puder. små puder er ideelle til sofaen eller lænestolen, mens store puder passer godt som rygpude til sengen eller til at slænge sig på gulvet.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Home-Tex Webshop - Specialist i boligtekstiler
Hos Home-tex har vi specialiseret os i boligtekstiler.

Vi har et bredt udvalg af dyner, hovedpuder, sengelinned og lagner.
Vi har det, du skal bruge til de lyse sommernætter (sommerdyner), de kolde vinternætter (vinterdyner) og alle nætterne derimellem (helårs lun dyner). Derudover har vi Danmarks største udvalg af sengetøj med mere end 600 forskellige dynebetræk på lager.

Voksne, ældre, teenagere, børn og babyer kan alle få senge redt op efter deres individuelle ønsker.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Bolig, Boligtekstiler, Dyner, Hovedpuder, Sengelinned, Lagner
Populære søgninger: Home tex ringsted, Sengetøj king size 240x220, Esprit sengetøj, Gammeldags tung dyne, Sengetøj bomuldssatin 140x200, Rullemadras bomuld, Baby dyne dun, Essenza sengetøj, Junior dynebetræk mål, Silkedyne, Rullemadras 180x200 bomuld, økologisk baby sengetøj, Høie of scandinavia senge, Babydyne mål, Stor dyne, Voksdug 140 cm bred, Silke hovedpudebetræk jysk, Sengesæt, Sengesæt 200x220, Textilvoksdug, Egyptisk bomuld sengetøj, Sengetøj 180x200, Dobbelt foldemadras, økologisk dyne, Babydyne dun, Dun vaskemiddel, Børnesengetøj, Egyptisk bomuldssatin sengetøj
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support