Forside

Data i udlandet - Hallo.dk

Dukatale fri tale 20 gb 20 gb eu data 119 dkk 2 mÅneder gratis 2 mÅneder gratis derefter 119 kr.md. for fri tale, samt 20 gb data, som også kan bruges i hele eu, norge, island og færøerne.
vælg en kategori nedenfor og læs mere om priser for telefoni, data, sms og mms til og fra udlandet. priser for opkald i udlandet. prisen for at ringe fra og modtage opkald i udlandet, afhænger af hvilken zone du befinder dig i. klik og læs mere. se priser.
data i udlandet. mobilabonnement.dk 31. oktober, 2017. vi har samlet flere eksempler på, hvad det ville koste at bruge data på sin telefon, både indenfor og udenfor europa. vælger du at benytte dig af data inden for europas grænser, er der et loft for hvor meget teleselskaberne, må opkræve pr. mb. dataprisen er gennem de sidste par år faldet en ...
data i udlandet så meget data bruger du, når du streamer 4 minute read netflix, hbo, spotify og facebook er alle apps, der er gode at have nem adgang til, når du skal på ferie. du bør dog være påpasselig med at bruge dem, hvis du ikke har et mobilabonnement med fri data eller mulighed for at koble dig på et wifinetværk.
datapriser i udlandet når du bruger din mobiltelefon i udlandet til at sende mails, bruge apps og hvad du ellers kunde finde på, så vil priserne ligeledes varier alt efter om du befinder dig i eu eller udenfor eu. befinder du dig i et eu
and vil prisen på data pr. mb du bruger koste 1,86 kr. yderligere europæiske lande som fx.
hvis du rejser, og du ikke har data til eu eller andre lande, er der stadig muligheder for dig, hvis du gerne vil på internettet på ferien især hvis du hverken har mobilt bredbånd eller et mobilabonnement med data til udlandet.du kan eksempelvis vælge at købe et taletidskort med data, hvilket er muligt i mange lande i dag.
når du afmelder data i udlandet, kan din telefon ikke gå på nettet, med mindre den kan få fat i en dansk mast. du kommer på den måde heller ikke ufrivilligt på nettet, hvis du ved en fejl får trykket på internettasten på din mobil, og selvom din mobil fx er sat op til at hente emails automatisk, kan den ikke gøre det, så længe du er i udlandet.
hvad er data i udlandet data i udlandet er en service, som du tilbydes af udbydere af mobilabonnementer, når du rejser eller opholder dig i udlandet. hvis du bruger din mobiltelefon til at gå på internettet, når du er ude og rejse, mens du ikke er koblet til et wifi netværk, anvender du din mobildata i udlandet.
data i udlandet 19. november 2020 0759 opdateret hvor meget data har jeg i eu det afhænger af dit abonnement. du kan finde svaret, hvis du logger ind i din selvbetjening, hvor du også har mulighed for at finde andre relevante informationer om dit forbrug. du finder vores ...

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Hallo.dk - Billigste mobiltelefoni på TDCs net

24 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 45.00 som VIP. Bliv VIP her
Slå til nu og få 20 GB mere data resten af året

DOBBELT OP PÅ DATA

Kampagne – Få »20 timer 40 gb« til 0 kr. i oprettelse til fast lav pris: kun 89 kr./md. Gælder resten af 2021.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 35.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Mobil, Hallo
Populære søgninger: Tdc mms opsætning samsung, Mobilaps, Erhvervstelefoni, Billig mobil bredbånd uden binding, Tdc dækningskort, Priser mobil, Mobilabonnement danmark, Sms til usa, Mobilt bredbånd danmark, Modtage opkald fra udlandet, Macbook air dk, Teleselskaber på tdc net, Hello mobilabonnement, Datapakke usa, 3 ekstra simkort, Tdc musiktjeneste, Viderestilling android, Mobilt bredbånd pris
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support