Forside

Mad bragt til døren - Halkær Ådal

Få mad til døren både til hverdag og fest det der med at bestille mad lige til døren er en rigtig populær løsning for mange familier og enlige rundt omkring i landet. diverse sider har et bredt udvalg af take away mad og nogen tilbyder endda måltidskasser, og man kan på denne måde få meget varierede retter.
hjemmelavet mad leveret til døren. med vores måltidskasser får du velsmagende, sund mad på ingen tid. vores koncept gør det let at spare både tid og penge uanset størrelsen på husstanden. vi tilbyder ægte convenience, da maden passer sig selv i ovn eller mikrobølgeovn. alt du skal gøre er at anrette, og så er det spisetid.
valdemar q. til velsmagende mad bragt til døren se her artiklen kan være udgivet som en del af betalt indhold. we are digital. luk øjnene og forestil dig dette. det er en lun sommeraften, og du sidder på en spansk fortovscafe med hele familien efter en lang, men lige så dejlig dag på stranden.
mad leveret til døren. vi har samlet et bredt udvalg af muligheder for at du kan finde løsninger hvor du kan få bragt
ad til døren. du kan blandt andet finde måltidskasser, grøntsags frugtkasser og mere til. se dine forskellige muligheder her.
tilbud til pensionister. hvad siger du til et dejligt måltid mad bragt lige til din dør for kun 75 kr. pr. måltid med masser af lækre retter at vælge imellem, er der helt sikkert måltider du vil finde fristende. du får en oversigt over månedens dagens ret, hvor du frit kan vælge hvilke dageretter du ønsker.
pensionistmad eller Ældremad kan godt være mad af høj kvalitet. hver bakke er t fuldt måltid til n person. hvis i er to personer, kan der bestilles to pensionist kasser eller vælg en af de andre kasser som alle har mulighed for to af de samme måltider. hos halkær Ådal har vi udbringning af mad til pensionister i hele landet.
mcdonaldx27s tester levering af mad til døren i danmark. kendte. søndag, 7. oktober 2018 1513. endelig nu kan du få mad fra mcdonaldx27s bragt til døren. journalist piet baunø. mcdonaldx27s i danmark vil i en periode teste efterspørgslen efter levering af mad til døren. foto mega.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Halkær Ådal - Færdiglavet og velsmagende aftensmad
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Halkær Ådal leverer hjemmelavet aftensmad lavet fra bunden.

10% rabat på den første måltidskasse, som ikke er en vælg selv måltidskasse, med koden: Ny fast kunde

- Sunde og velsmagende retter lavet fra bunden
- Til én eller flere personer
- Lavet på gode og ordentlige råvarer
- Leveres frosne med lang holdbarhed
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 50.00
Rabatkode: Ny fast kunde giver dig 10.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Halkaeraadal, Måltidskasse
Populære søgninger: Færdigretter leveret, Madspild kasse, Madpakke kasse, Fredfisk, Kyllingefarsbrød, Stuvet hvidkål og frikadeller, Forloren hare valdemarsro, Den sejeste suppekur, Nem mad til mange, Vegetar boller i karry, Mad bragt til døren, Frikadeller med brun sovs
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support