Forside

Blomkaalsgratin - Halkær Ådal

Kom blomkålsbuketterne i kogende vand tilsat salt og kog dem i ca. 4 min. hæld blomkålen til afdrypning i en sigte. skær skinken i små tern. kom mel og 1 dl af mælken i en tykbundet gryde. pisk det til en jævning. tilsæt resten af mælken og smør og bring det i kog under piskning. kog blandingen godt igennem.
blomkålsgratin opskrift lækker og rigtig nem se opskriften. blomkålsgratin, der smager lækkert og som er rigtig nem at lave. der er tilsat rasp, der gør toppen sprød og en tyk sovs, der gør hele retten cremet. blomkålsgratin. 1 t, 30 min.
tip til min opskrift på blomkålsgratin. er der lidt rester af andet grønt i grøntsagsskuffen, så erstat gerne dele af blomkålen med fx broccolibuketter, porre eller gulerødder i små tern. en rest kyllingekød, skinke, chorizo eller bacon kan også kommes med i saucen og smager virkelig skønt.
gratin med blomkål. skøn opskrift på blomkålsgratin med gulerødder. dejlig mormormad og perfekt på
kødfrie dage. se mere her...
del blomkålshovedet i halvstore buketter. kog dem sprødmøre i rigeligt let saltet vand, ca. 5 minutter. tag dem op. fordel blomkålene i et smurt ildfast gratinfad. bag mel og smør grundigt igennem. hæld kogelag og mælk i lidt efter lidt og under omrøring. kog den igennem et par minutter til saucen er jævn.
pas på ikke at slå for meget luft ud af hviderne vær lige opmærksom på, at blomkålsgratinen hæver en smule under turen i ovnen, så fyld ikke helt op til kanten. drys med lidt rasp, og bag nu din blomkålsgratin ved 180 grader varmluft i 60 minutter. Åbn ikke ovnlågen undervejs, da gratinen så risikerer at falde sammen.
blomkålsgratinen er en af de mest almindelige gratiner i det danske køkken. det er lækker mormormad, og det er en god måde at få noget af den sunde blomkål i ungerne på. for blomkål er utroligt sundt og indeholder mange fibre og forskellige vitaminer som er vigtige for kroppen.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Halkær Ådal - Færdiglavet og velsmagende aftensmad
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 60.00 som VIP. Bliv VIP her
Halkær Ådal leverer hjemmelavet aftensmad lavet fra bunden.

10% rabat på den første måltidskasse, som ikke er en vælg selv måltidskasse, med koden: Ny fast kunde

- Sunde og velsmagende retter lavet fra bunden
- Til én eller flere personer
- Lavet på gode og ordentlige råvarer
- Leveres frosne med lang holdbarhed
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 50.00
Rabatkode: Ny fast kunde giver dig 10.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Halkaeraadal, Måltidskasse
Populære søgninger: Færdigretter leveret, Madspild kasse, Madpakke kasse, Fredfisk, Kyllingefarsbrød, Stuvet hvidkål og frikadeller, Forloren hare valdemarsro, Den sejeste suppekur, Nem mad til mange, Vegetar boller i karry, Mad bragt til døren, Frikadeller med brun sovs, Stuvet spidskål sund, Brunkagedej, Julegave til farfar, Færdiglavet mad til døren, Sur sød sauce, Stuvet hvidkål sund, Måltidskasser til 1 person, Farseret porre, Mad til 10 personer, Dildsovs
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support