Forside

Streaming med chromecast - Fastspeed

Trin 1. tilslut din chromecastenhed. slut din chromecast til dit fjernsyn. slut usbstrømkablet til din chromecast. sæt den anden ende af usbstrømkablet i den medfølgende strømadapter, og slut den derefter til en stikkontakt. bemærk brug kun den medfølgende acadapter. trin 2. download google homeappen
når chromecast er sat op, kan du bare gå i gang med at streame. når mobilen eller tabletten som du streamer fra, er på samme trådløse netværk som dit chromecast, så vil der dukke et casteikon op i de apps, som har mulighed for at streame dets indhold til chromecast. dette ikon ligner en firkant med wifisignal. vær opmærksom på, at tvet skal være sat til den hdmiport, som dit chromecast er sat i. derefter kan du klikke på casteikonet for at begynde at streame til chromecast.
wondershare dreamstream giver dig mulighed for at streame httpbaseret videoer, som youtube, vimeo, daily motion og videobash, med chromecastenheden på dit trådløse netværk. du kan også streame standard mpeg4, mov, og webm video formater samt mp3 og aac lydformater til chromecast.
det er muligt at streame fra en chromecast med produkter fra apple. modsat en mac, hvor man skal downloade en google chromewebbrowser, kan man på iphone og ipads installere google homeappen fra app store. derfor behøver du ikke at hente en ny browser, hvis du vil streame fra dine mobilenheder fra apple.
chromecast er en lille enhed, der gør det nemt at tilslutte din laptop, så du kan streame tvprogrammer, film, sport, spil og meget mere
il tvx27et. 1. slut din chromecast til dit tvx27s hdmiport. 2. for at få strøm skal du slutte chromecasten til en strømkilde eller tvets usbport med et usbkabel. 3.
du kan streame film og serier på alle dine enheder fra smartphone og tablet til stuealteret via chromecast eller apple tv. apple tv med et apple tv tilsluttet tvx27et i stuen er det nemt og hurtigt at sætte din yndlingsserie på.
få tv med chromecast og stream nemt og trådløst fra din computer, smartphone eller tablet op på dit tv. her kan du læse mere om tv med chromecast og købe din egen nu. tv med chromecast stream indhold direkte på dit tv se her
med en google chromecast, kan du streame indhold fra din mobil og tablet til et hvilket som helst tv hvor som helst. sådan gør du før du starter, skal du have downloadet allenteappen og logget dig ind.
med apple tv skal du benytte dig af den medfølgende fjernbetjening. ved dit chromecast skal du blot bruge den app, som du streamer et program fra. sammenligner vi prisen, så er chromecasten også langt den billigste. ofte vil du sammenligne apple tv 4.0 med chromecast ultra, og her er der stor forskel på prisen.
når dit chromecast er sat op, så kan du nemt og enkelt streame tv direkte fra din telefon eller tablet. det er vigtigt at din enhed er tilkoblet samme netværk, som din chromecast. når din mobil eller tablet, som du streamer fra, er på samme trådløse netværk vi der dukke et casteikon op i de apps, hvor du har mulighed for at streame dets indhold til chromecast.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Fastspeed - Det ultimative bredbånd

47 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
Max hastighed til lav pris.

Med Fastspeed får du 4 gaver med, når du bestiller

- Discovery+ vist på fjernsyn, iPad og computer
- Mofibo på mobil
- Wype magasiner vist på iPad
- Podimo podcast vist på iPad og mobil
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Bredbånd, Fastspeed
Populære søgninger: Fastspeed, Fastspeed internet anmeldelse, Hastighedstest, Hastighed, 1000 mbit internet, Bredbåndstest, Telia abonnement opsigelse, Bredbåndstest hastighed, Internet dk, Erhverv fiber, Wifi hastighed, Stofa opsig, Test internet hastighed, Bindingsperiode, Internet hastighedstest, Hastighedstest hiper, Internet tjek, Fullrate fiber, Fibernet hastighed, Billig bredbånd og tv, Tdc fibernet installation, Se danske serier online gratis, Bredband billigt, Fibernet i danmark, Mit telenor erhverv, Bredbånd og tv pakke, Fibernet københavn, Internet til erhverv, Tdc dækningskort, Få cvr nummer online
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support