Forside

Kviknet dk aps - Fastspeed

Selskabet blev etableret i 2013, hvilket gør dem til en af de nyeste udbydere på markedet. de tilbyder en fast lav pris på internet via kobbernettet, kabel tv og ønsker at være med til at bryde de store selskabers dominans på markedet både for private og ikke mindst for erhvervskunder. udover internet leverer kviknet også fibernet til en række udvalgte boligforeninger.
selvom alle kan få internet fra kviknet, har de især gjort kur til gamere og specialister, der har et særligt behov for et stabilt og hurtigt internet. virksomheden blev grundlagt i 2013 af yoel caspersen, der har baggrund som udvikler og i en årrække har beskæftiget sig med webshops, pbxløsninger og software til online video og tvdistribution i hans anden virksomhed, netaccount.
kviknet oplyser at de er i dialog med norlys om problemet. dette er også fint nok, men jeg er kunde ved kviknet og ikke norlys. jeg er egent
ig ligeglad med hvem der løser problem og hvem der har ansvaret, men faktum er som sagt at jeg ikke har net på 7. dag nu og derfor kan jeg ikke give dem andet en 1 stjerne.
kviknet.dk aps. addresse. niels bohrs all 185 5220 odense sØ danmark. andre data på adressen. reklamebeskyttelse. denne virksomhed og dette cvrnummer er reklamebeskyttet. stiftelsesdato. 25 aug. 2013 stiftet af. netaccount holding aps. seneste offentliggjorte regnskab. 15 jun. 2021
nemt og billigt bredbånd med priser der er til at forstå. hos kviknet er der ingen skjulte gebyr eller uforståelige priser. det er nemt og lige til.
proff.dk giver dig firmainformation om kviknet.dk aps, 35466924. find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.
her finder du finansiel information fra kviknet.dk aps, se både nuværende og historiske informationer om ejere, adresser, regnskaber m.m.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Fastspeed - Det ultimative bredbånd

47 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
Max hastighed til lav pris.

Med Fastspeed får du 4 gaver med, når du bestiller

- Discovery+ vist på fjernsyn, iPad og computer
- Mofibo på mobil
- Wype magasiner vist på iPad
- Podimo podcast vist på iPad og mobil
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Bredbånd, Fastspeed
Populære søgninger: Fastspeed, Fastspeed internet anmeldelse, Hastighedstest, Hastighed, 1000 mbit internet, Bredbåndstest, Telia abonnement opsigelse, Bredbåndstest hastighed, Internet dk, Erhverv fiber, Wifi hastighed, Stofa opsig, Test internet hastighed, Bindingsperiode, Internet hastighedstest, Hastighedstest hiper, Internet tjek, Fullrate fiber, Fibernet hastighed, Billig bredbånd og tv, Tdc fibernet installation, Se danske serier online gratis, Bredband billigt, Fibernet i danmark, Mit telenor erhverv
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support