Forside

Fullrate fiber - Fastspeed

Hastighedstesten giver dig svar med det samme, så du hurtigt kan få et overblik over din internethastighed. sammenlignet med andre hastighedstest i danmark, så tager bredbånd.dks hastighedstest langt kortere tid. du kan i de fleste tilfælde få et resultat indenfor blot få sekunder.
fullrate tilbød på deres hjemmeside en service, hvor man kunne teste sin nuværende internethastighed med en såkaldt hastighedstest. med denne test kunne man få målt hastigheden for downloading, uploading samt det, man kalder for latency den forsinkelse, der kan være på en internetforbindelse.
betaler du for meget for en hastighed, du ikke får hos fibia får du danmarks hurtigste internet, og vi har hastighedsgaranti. se om du kan få fibernet her. danmarks bedste internet nu for 10. år i træk
fullrate når det skal være hurtigt og billigt hos fullrate kan du vælge fire forskellige abonnementstyper, hvor du kan få de to nævnte samt 303 mbit og 6010 mbit. der er ofte kampagnepriser på et udvalgt abonnement, hvor du kan spare oprettelsen, som normalt er 299,.
vi har haft fullratex27s fibernet i snart et år, og der har skulle være en tekniker ude 4 gange for at fikse internettet siden det blev i
stalleret. problemerne har altid ligget i fullrates ende med problemer i fiberboksen på vejen eller fra deres fibernet udbud og det tager dem mindst 4 dage før man får en tekniker ud.
fullrate er et mindre selskab med omkring ti år på bagen. på trods af deres størrelse har de en ret stor variation på deres produkter, god og stabil levering af bredbånd, tv og telefoni og ikke mindst rigtig gode priser på deres ydelser.
fullrate tilbyder bredbåndsløsningen med 300 mbits til dig, der stadigvæk vil have meget hurtigt internet, men som ikke har nødig at have 34 gamere online samtidig. med de 300 mbits kan der fortsat games, og der kan streames i 4k kvalitet, og der kan desuden uploades i 300 mbits.
efter skift af fiberinternet fra yousee til fullrate, så kunne jeg stadig modtage tv fra yousee. fiberen kommer ind i en tdcboks og går derfra ind i en boks som splitter signalet i hhv coaxtvsignal og ethernet.
fullrate tv boks sådan fungerer det. når du bestiller fullrate tv, modtager du en fullrate tv boks, som du slutter til din bredbåndsrouter. det betyder også, at du kun kan få fullrate tv, hvis du modtager bredbånd fra fullrate via dit telefonstik eller som fibernet.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Fastspeed - Det ultimative bredbånd

47 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
Max hastighed til lav pris.

Med Fastspeed får du 4 gaver med, når du bestiller

- Discovery+ vist på fjernsyn, iPad og computer
- Mofibo på mobil
- Wype magasiner vist på iPad
- Podimo podcast vist på iPad og mobil
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Bredbånd, Fastspeed
Populære søgninger: Fastspeed, Fastspeed internet anmeldelse, Hastighedstest, Hastighed, 1000 mbit internet, Bredbåndstest, Telia abonnement opsigelse, Bredbåndstest hastighed, Internet dk, Erhverv fiber, Wifi hastighed, Stofa opsig, Test internet hastighed, Bindingsperiode, Internet hastighedstest, Hastighedstest hiper, Internet tjek, Fullrate fiber, Fibernet hastighed, Billig bredbånd og tv, Tdc fibernet installation
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support