Forside

Chromecast hvad er det - Fastspeed

Hvad er chromecast ultra google chromecast har også en storebror chromecast ultra, som har et par fordele. chromecast ultra kan nemlig vise video i 4kopløsning og kan overføre data ved højere hastigheder via wifi.
når chromecast er sat op, kan du bare gå i gang med at streame. når mobilen eller tabletten som du streamer fra, er på samme trådløse netværk som dit chromecast, så vil der dukke et casteikon op i de apps, som har mulighed for at streame dets indhold til chromecast. dette ikon ligner en firkant med wifisignal.
chromecasten kommer i en lille minimalistisk hvid kasse. der er kun alt det nødvendige med chromecast enheden, strømadapter, og strømkabel. et hdmi kabel skal du selv sørge for. den lille chromecast dongle smider man direkte i hdmi porten på tvet, hvorefter opsætningsguiden starter kort efter.
eller det er måske rigtige at sige, at google har lanceret chromecast med google tv en tvboks med fjernbetjening. boksen som faktisk er en dongle, indeholder også en c
romecast. det dermed et helt kinderæg, der altså indeholder tre ting google tv fjernbetjening til google tv chromecast som betjenes med mobilen google tv
hvad er chromecast chromecast er kort fortalt en modtager til eksempelvis dit tv eller stereoanlæg. det er en lille boks, som du tilslutter, så du derefter kan afspille film, billeder, musik og lignende fra din mobil, tablet eller computer.
chromecast er en lille dongle, som sættes i hdmiindgangen på fladskærmen, den duer ikke til skærme uden hdmi. når den er installeret, styres den via en app på androidiphoneipad eller fra computeren. smartphonen eller tableten bruges dermed som fjernbetjening.
chromecast er en enhed, som google lancerede for et par år siden, og som har en række versioner, der spænder fra 1080pkvalitetsmodeller, selv dem med 4kkvalitet som 2019 og 2020modellerne skønt sidstnævnte endda inkorporerer en fjernbetjening med google tv, som giver os mulighed for fuldstændigt at transformere vores fjernsyn.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Fastspeed - Det ultimative bredbånd

47 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
Max hastighed til lav pris.

Med Fastspeed får du 4 gaver med, når du bestiller

- Discovery+ vist på fjernsyn, iPad og computer
- Mofibo på mobil
- Wype magasiner vist på iPad
- Podimo podcast vist på iPad og mobil
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Bredbånd, Fastspeed
Populære søgninger: Fastspeed, Fastspeed internet anmeldelse, Hastighedstest, Hastighed, 1000 mbit internet, Bredbåndstest, Telia abonnement opsigelse, Bredbåndstest hastighed, Internet dk, Erhverv fiber, Wifi hastighed, Stofa opsig, Test internet hastighed, Bindingsperiode, Internet hastighedstest, Hastighedstest hiper, Internet tjek, Fullrate fiber, Fibernet hastighed, Billig bredbånd og tv, Tdc fibernet installation, Se danske serier online gratis, Bredband billigt, Fibernet i danmark, Mit telenor erhverv, Bredbånd og tv pakke, Fibernet københavn, Internet til erhverv, Tdc dækningskort
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support