Forside

Hovedret til gæster - Få BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer

Er der vegetarer blandt dine gæster, er det oplagt at servere en kødfri hovedret, eller eventuelt flere små retter med vegetariske alternativer blandt udvalget. vegetar gæstemad kan laves mindst lige så lækkert og mættende som en ret, der har kød i centrum.
her har vi samlet tre lækre, budgetvenlige forretter, hovedretter og desserter, som egner sig perfekt til en hyggelig aften med stearinlys på bordet og rødvin i glasset. opskrifterne kommer fra drx27s enorme opskriftarkiv, og du kan kombinere retterne, som du vil. køber du ingredienserne i et discountsupermarked, kan du regne med en udgift på cirka 40 kroner per gæst, hvis du som minimum inviterer fire personer.
top 5 i hovedret. lammekølle italienske kødboller tomatsuppe mørbradgryde med champignon og bacon hjemmelavet big mac burger
gæstemad her er 7 lækre hovedretter til dine gæster madens verden. du er her alletiders gæstemad her er 7 lækre hovedretter til dine gæster. gæstemad er lækker mad, hvor man kæler lidt mere for tilberedningen, og gæstemaden kan eksempelvis være en cuvette, der langtidssteges i gryde. her serveret med kartoffelpandekage.
tilbehør til hovedretter brød med jalapeos, cheddar og bacon jeg server altid det her brød, når jeg har gæster, hvis hovedretten er god med brød til. nogle gange kommer jeg ting i brødet, som f.eks. jalapeos, cheddar og bacon og andre gange lader jeg brødet være helt simpelt. brødet er super god med lidt smør på.
gæster til en hyggelig middag med gode festlige retter, dejlig vin
g gode snakke til langt ud på aftenen det er rart og hyggeligt. jeg kan personligt sagtens finde på at invitere gæster til en super lækker og nem spaghetti bolognese, med godt hjemmebagt brød, 12 gode salater og måske en hjemmelavet tiramisu til dessert.
byd dine gæster på en skøn middag. her får du masser inspiration til den perfekte hovedret. når middagen skal være et festmåltid er det er tilladt at kræse om den fine middag. mangler du inspiration til hvilken hovedret du skal servere for dine gæster, kan du klikke igennem galleriet herunder og finde den ret, som passer bedst til en skøn middag.
hovedret helleflyndersteaks med dildkartofler 30 min det skal du bruge 4 helleflyndersteaks a 150200 g 2 spsk. olivenolie salt og friskkværnet peber 1 bundt citrontimian 50 g smør dildkartofler 650 g små kartofler salt 1 bundt dild 2 spsk. olivenolie saft og skal af 1 usprøjtet citron til servering grøn salat sÅdan gØr du 1.
prøv eksempelvis sojamarinerede nakkekoteletter eller svinekoteletter marineret i ahornsirup og balsamico. lav gerne marinaden dagen forinden og lad dine råvarer trække den gode smag i køleskabet indtil tilberedning. så er der nem gæstemad på ingen tid kræs for dine gæster med rester.
klassisk menu til gæster hvad man synes er en god hovedret er individuelt, men mange tænker typisk på kombinationen af en mør kødudskæring, en cremet sovs og en variation af kartofler. man går sjældent galt i byen med denne klassiske kombination, og den kan varieres i en uendelighed.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Få BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer - Et af Danmarks forende interiormagasiner

56 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 40.00 som VIP. Bliv VIP her
BO BEDRE — et af Danmarks forende interiormagasiner, som passer perfekt til dig som er interesseret i moderne interim. Få glaede af BO BEDRE´S mange
inspirerende artikler samt Kay Bojesen turtelduer.
Få hele 6 nr. af BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer kun 399 kr + 59,00 kr. i porto og eksp.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 30.00
Betingelser:  Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: BO BEDRE, Kay Bojesen, Turtelduer
Populære søgninger: Julegave godt formål, Lys til hjemmet, Anders blichfeldt familie, Hvad koster en karnap, Bo bedre indretning, Klementin træ, Beton look maling, Luxus køkken, årets julegave til henne, Badeværelse 2 kvm, Lækkert køkken, Naturoplevelser danmark, Opbevaring soveværelse, Bo bedre design award 2019
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support