Forside

Entre tilbygning - Få BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer

Udestue og ny entre. tilbygning til fritliggende hus. udestuen er tilpasset den eksisterende villa, i forbindelse med udestuen udføres der en ny entre og areal frigives til køkkenet.. energi og miljø. br. 18
eksempelvis hvordan du udnytter pladsen i entren til opbevaring bedst muligt, eller hvordan du får en funktionel entr. derudover skriver vi også om tilbehør til entren knagerækker, måtter og hjemmelavede bænke. få inspiration til, hvordan du skaber den perfekte entr, med bolig magasinet.
forslag 1 er det største af forslagene, med en tilbygget entr på 14 kvadratmeter. derudover er der indvendigt blevet lavet et repos som giver plads til et walkin skab i entren. designforslag 2 tilbygning med udhæng. i det andet forslag består tilbygningen af et mindre udhæng i træ, med et stort vinduesparti vendt mod indkørslen.
en tilbygning til en eksisterende bolig, skal fremstå harmonisk
g det gør den blandt andet ved vi bygger tilbygningen sammen med den eksisterende bolig og ikke bygger til. det er et væsentligt princip, som vi i høj grad arbejder udfra, når vi arbejder med vores tilbygninger.
en tilbygning med stueopholdsrum kan være meget berigende for huset, hvis det kan give kig til en udsigt. tilbygningen bidrager måske med nye lysindfald eller masser af lys. de store multifunktionelle rum, der er meget populære, kan med fordel indrettes, så du skaber mindre rum i det store, fx med tæpper, lys eller møbler placeret ude i rummet.
tilbygninger til sommerhuse billeder, design og inspiration. det oprindelige sommerhus var i t plan. men da vi så huset og fandt ud af, at vi måtte bygge i to etager, satte vi os op på taget, og det gik op for os, at man dels kan kigge langt ud i horisonten til flere sider og dels at udsigten er meget grøn, siger martin wienberg.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Få BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer - Et af Danmarks forende interiormagasiner

56 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 40.00 som VIP. Bliv VIP her
BO BEDRE — et af Danmarks forende interiormagasiner, som passer perfekt til dig som er interesseret i moderne interim. Få glaede af BO BEDRE´S mange
inspirerende artikler samt Kay Bojesen turtelduer.
Få hele 6 nr. af BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer kun 399 kr + 59,00 kr. i porto og eksp.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 30.00
Betingelser:  Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: BO BEDRE, Kay Bojesen, Turtelduer
Populære søgninger: Julegave godt formål, Lys til hjemmet, Anders blichfeldt familie, Hvad koster en karnap, Bo bedre indretning, Klementin træ, Beton look maling, Luxus køkken, årets julegave til henne, Badeværelse 2 kvm, Lækkert køkken, Naturoplevelser danmark, Opbevaring soveværelse, Bo bedre design award 2019, Julelys tændes på d angleterre 2019
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support