Forside

Anders blichfeldt familie - Få BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer

Der har indfundet sig en en sårbarhed, som ikke har været der på samme måde før. og jeg er langt mere sensitiv, erkender 42årige anders blichfeldt, som har været sammen med marina, siden han var 18. hurtigt frisk igen i modsætning til vennen og kollegaen sanne salomonsen kom marina hurtigt til hægterne igen.
det er sjovt, når man kan gøre noget sammen med sin familie, og det var dejligt at have min datter ved min side, fortæller anders blichfeldt til billedbladet. alma er lige fyldt 18 år og går i 2. g, og anders har haft hende med til sine julekoncerter, siden hun var 15 år.
opvækst. blichfeldt voksede op i hundested som søn af peter og jane blichfeldt, sammen med sin søster lena. som barn spillede han spillemandsmusik på violin, og senere kontrabas, men det var guitaren, der i teenageårene vakte størst interesse.
anders blichfeldt. foto dan mariegaard. anders blichfeldt, som er aktuel i toppen af poppen på tv 2, glæder sig til sit første barnebarn. han er selv far til fire, og i en alder af 55 år skal musikeren anders blichfeldt også snart være bedstefar. få billedbladet hjem til dig.
jeg kunne bare få nyt telefonnummer, sagde de. det fik jeg, og det fandt hun så også. det endte heldigvis med, at hun opgav efter en periode, siger blichfeldt. for folk, der gennem årene har lyttet til big fat snake, kommer det næppe som dem sto
e overraskelse, at kærligheden er stor mellem anders blichfeldt og hans kone.
forsanger og guitarist i bandet big fat snake, anders blichfeldt, har sammen med sin kone og en arkitekt skabt et rummeligt og lyst levehus til den store familie med fire børn.
verden stoppede for mig. det er en meget besynderlig oplevelse at have, fortalte anders blichfeldt til bt tilbage i 2007. jeg kan huske ligeså tydeligt, at jeg kørte hjem fra hospitalet, skulle hjem og snakke med ungerne og familien, der var forsamlet her. og jeg kunne slet ikke begribe, at folk stadig var ude og gå tur med deres hund.
anders blichfeldt var allerede godt i gang med arbejdet i familiens sommerhus i gilleleje. jordnært og praktisk arbejde som så mange gange før, fordi musikeren nyder at tage fat, når det meste af hans hverdag ellers knytter sig til noget så ukonkret som at skrive sange.
først gennem malurt, som han blev medlem af i 1980, og siden big fat snake som han startede sammen med anders blichfeldt i 1990. vi mindes med respekt hans passionerede indsats i vores band i sin tid og sender de varmeste tanker til hans familie, siger malurt i en fælles meddelelse.
anders blichfeldt lader musikken afspejle, hvor han står henne i livet, og han lægger ikke fingre imellem. anders blichfeldt står på egne ben efter over 28 år i big fat snake. foto liselotte ...

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Få BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer - Et af Danmarks forende interiormagasiner

56 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 40.00 som VIP. Bliv VIP her
BO BEDRE — et af Danmarks forende interiormagasiner, som passer perfekt til dig som er interesseret i moderne interim. Få glaede af BO BEDRE´S mange
inspirerende artikler samt Kay Bojesen turtelduer.
Få hele 6 nr. af BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer kun 399 kr + 59,00 kr. i porto og eksp.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 30.00
Betingelser:  Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: BO BEDRE, Kay Bojesen, Turtelduer
Populære søgninger: Julegave godt formål, Lys til hjemmet, Anders blichfeldt familie, Hvad koster en karnap, Bo bedre indretning, Klementin træ, Beton look maling, Luxus køkken, årets julegave til henne, Badeværelse 2 kvm, Lækkert køkken, Naturoplevelser danmark, Opbevaring soveværelse
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support