Forside

Køb et domæne - DanDomain

Når du tester et domæne, er søgningen baseret på data fra de forskellige domæneadministratorer. derfor kan vi ikke garantere for tilgængeligheden eller registreringen af et domænenavn. domæner bestilles efter specifikke ønsker og kan derfor ikke fortrydes efterfølgende jf.
sådan køber du nemt og billigt et domæne. hvis du står over for at skulle købe dit første domæne hvad enten det er til dig selv, dit firma eller noget helt tredje så sidder du sikkert inde med en lang række spørgsmål. i denne guide ser vi nærmere på alle de ting, som du skal være opmærksom på, når du køber et domæne.
med køb af et domænenavn sikrer du din egen adresse på internettet, som du vil kunne bruge til at komme videre med bl.a. hjemmeside, webshop og emailadresser. et eget domæne er et must for enhver virksomhed og andre, som ønsker en seriøs online tilstedeværelse.
chosting.dk køb domæne for kun 22 kr. i måneden. chosting.dk er et utroligt populært webhotel samt udbyder af domæner, som tilbyder godt med plads samt en trafikgrænse, der er rigtig fin til mindre websites eller blogs.
et .dk domæne koster 149 kr. dog kan .dk domæner registreres ganske gratis, hvis man samtidigt opretter webhotel hos cliche. billigste webhotel koster 1 kr.måned. web domain hos web domain koster et .dk domæne 119, incl. moms, hvis der ikke ønskes webhotel. opretter du et webhotel samtidig med domæneregistreringen, så bliver domænet gratis.
et
domæne er en ip adresse på internettet, hvor man i stedet for at skrive en masse tal med punktummer imellem bruger bogstaver, fordi de er lettere at huske. et domæne består af to dele. den første del af domænet er endelsen altså .dk eller .com. der er mange flere endelser, men det er typisk dem, vi bruger i danmark.
køb et domæne i dag det er ganske enkelt. at købe et domænenavn er i dag meget let og billigt. er du ude efter et .dk domæne er du ekstra godt stillet med hensyn til dine domænerettigheder og fremtidig administration af dit domæne. en hurtig søgning på domæneregistrator vil give dig en masse valgmuligheder for at købe et domænenavn.
køb domæne her. vi har lavet alt arbejde for dig og har fundet de top 5 bedste steder at købe domæner. læs også 3 ting at være obs. på når man skal købe et domæne
du kan som dansker købe alle typer domæner. du kan altså sagtens købe et .de domæne, selvom du bor i danmark ligesom en kineser også kan købe et .dk domæne, hvis han ønsker det. hvem administrer de danske domæner i danmark er det dkhostmaster, som administrerer de danske .dk domæner. du kan ikke købe et domæne hos dkhostmaster.
når du køber et domænenavn foregår det gennem en såkaldt domæneregistrator et firma der sælger domænenavne. det er altså her du foretager selve bestillingen og betaler for dit domænenavn det første år. så snart du har købt et domæne bliver det registreret hos dkhostmaster.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
DanDomain - Webhosting, webshop eller hjemmeside
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Webhosting, webshop eller hjemmesideprogram

Hos DanDomain får du webhosting i særklasse og fleksibel webshop-løsning, der giver dig gratis support, sparring, kurser og seminarer. Dandomain har fokus på den god service og support
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 80.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Webhosting, Domæne, Domain, Dandomain, Hjemmeside, Hjemmesideprofgram, Egen hjemmesidem, Webshop
Populære søgninger: Dandomain, Dandomain webshop, Webmail dan, Webmail dandomain, Dandomain webmail, Køb domænenavn, Køb email domæne, Køb domæner, Køb af domænenavn, Ejer af domæne, Hvad er domæne, Køb et domæne, Hvem ejer domæne, Køb af domæne, Billig webshop, Søg domæne, Start egen webshop, Tekst til gavekort, Domæne email, Hjemmeside hosting, Mac skærmbillede, Billig webshop løsning, Email hosting danmark
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support