Forside

Nishiki mountainbike børn - Cykelexperten Webshop

Læg din bestilling i dag, og din nye nishiki er snart på vej til dig. vi leverer den fragtfrit og samlet. ved køb af ekstra cykeludstyr, bliver dette naturligvis monteret af vores værksted inden afsendelse. alle vores butikker er certificeret med 5 af 5 mulige stjerne af brancheforeningen, danske cykelhandlere.
unisex børnecykel, mountainbike, nishiki, timbuktu, 27 tommer hjul, 7 gear, lækker børne mtb fra alderen ca 913 år. alt virker som det skal og er købt brugt før 23 uger siden hos forhandler, men forkert størrelse. dvs. over 3 måneders garanti på hvis noget ikke skulle virke som det skal. nye dæk, slanger og kæde.
mountainbikes til børn er i princippet lavet på samme måde som dem til voksne. cyklerne er udstyret med bredde dæk med knopper, der kan håndtere et ujævnt underlag og giver komfort på cyklen. det er særligt dækkene der gør det muligt at benytte cyklen på f.eks. skovstier og spor, hvor et almindeligt dæk ville være tilbøjeligt til punkteringer og dårlig komfort.
mountainbikes og racercykler til børn. vi har et stort udvalg af seje sportscykler til aktive børn. til skolekørsel, skov eller bare leg. køb online i dag.
nishiki dare mountainbike til børn. sjov og robust mountainbike til børn fra nishiki. vi har lige nu dare med invendige på tilbud hvor du spare 20. der er aluminium 6061 stel og shimano gear samt mekanisk forbremse
og vbremse bag.
type af mountainbike. når du skal vælge din nye mountainbike er der mange faktorer der kan spille ind, så du får den helt rette størrelsen på cyklen, affjedringen, udstyret og selvfølgelig dit ambitionsniveau. de fleste definerer en mtb cykel ud fra hjulstørrelsen mountainbikes kommer i tre hjulstørrelser 26, 27,5 og 29.
mountainbike. nishiki mountainbikes er solide og robuste cykler i et altid friskt design, som er skabt til hverdag og fritid. cyklerne er fyldt med velovervejede komponenter, som sikrer en fantastisk køreoplevelse, uanset om det er i byen eller gennem skoven. nishiki mountainbikes findes både i voksen og juniorstørrelser.
alle nishiki cykler bliver udviklet og designet her i danmark, så de lever op til de danske behov for en moderne kvalitets cykel. det indebærer blandt andet at alle nishiki cykler er lette og funktionelle cykler i et flot design til en god pris. nishiki fremstiller både mountainbikes og forskellige cykler til gadebrug til voksne og børn.
nishiki mountainbikes hos pricerunner spar penge ved at sammenligne priser på 200 populære modeller gør den bedste handel nu
mountainbike. cannondale raam elmountainbike trek nishiki. børnecykler. 12 24 år 16 35 år 20 57 år 24 79 år 26 812 år 27,5 løbecykler børnecykler tilbud. racercykler. cannondale kuota racercykler tilbud. cross og gravel cykler.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Cykelexperten Webshop - Gode tilbud på cykler og tilbehør

43 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
produktbeskrivelse
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Cykel, Cykeludstyr
Populære søgninger: Udsalg cykler, El cykel tilbud, Cykelhandler vanløse, Cykler tilbud børn, Cykeleksperten slagelse, Nishiki racercykel tilbud, Yws cykellås, Cykeleksperten, Cykel forhandler, Cykelexperten vanløse, Stor cykelbutik, Lån til cykel, Cykel udsalg
Webshoppen forhandler 1490+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support