Forside

Carbon racercykel - Cykelexperten Webshop

Endelig kan det også være, at du ønsker en let carbon racercykel. i vores store udvalg af racercykler, tilgodeser vi både dit niveau, dit behov og dit budget. prøv din nye racercykel inden du køber. husk at du altid er velkommen til at komme ned i vores butik i vanløse for at prøvekøre, se og mærke vores cykler.
kelvin carbon rammer. kelvin nyt stærk brand på det danske marked, som har været en del af danish bike side 2013. vores mål er at få en højkvalitet med nogle attraktive priser på marked. vi er selv med til at sammensætte vores farver så design er så enkelt og stilrent som muligt.
med en carbon racercykel fra os får du en cykel, hvor stel og forgaffel er lavet af carbon kulfiber. hvad er så fordelen ved disse jo carbonrammer er ofte lettere og mere komfortable, at køre på end alurammer.
først og fremmest adskiller en carbon racercykel sig fra en klassisk racercykel af aluminium på stivheden. en carbonramme vil altid være stivere end en tilsvarende alumi
iummodel. og stivheden er en stor faktor, specielt når det kommer til professionel cykling, hvor det er sekunderne, der afgør om du vinder eller taber.
en racercykel er en let, sporty cykel . køb din nye racercykel i carbon eller aluminium i topkvalitet hos heino cykler .
carbon er et superlet materiale, og mange overraskes over, hvor let en racercykel i virkeligheden kan være. selv en carboncykel i den billige ende kan sagtens veje mindre end otte kilo. efterhånden har man dog fundet ud af, at vægten ikke betyder alt, samtidig med at aluminiumscykler er blevet betydeligt lettere.
carbon racercykler kendetegnes ved at være lavet i carbon frem for aluminium. dette gør at disse racercykler er lettere og kan overføre mere af den kraft du ligger i pedalerne. i cykelexperten.dk megastore og i vores webshop finder du carbon racercykler fra de største mærker. her i blandt bianchi, cannondale, giant, look, ridley, scott og ikke mindst racercykler fra specialized.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Cykelexperten Webshop - Gode tilbud på cykler og tilbehør

43 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
produktbeskrivelse
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Cykel, Cykeludstyr
Populære søgninger: Udsalg cykler, El cykel tilbud, Cykelhandler vanløse, Cykler tilbud børn, Cykeleksperten slagelse, Nishiki racercykel tilbud, Yws cykellås, Cykeleksperten, Cykel forhandler, Cykelexperten vanløse, Stor cykelbutik, Lån til cykel, Cykel udsalg, Slotsherrensvej 103, Carbon cykel, Tilbud mountainbike, Racercykel dame, Cykelhandler vesterbro, Cykellygter tilbud, Bianchi racercykler, Carbon racercykel, Cykel 20 tommer udsalg, Cykelforhandler, Elcykler, Gazelle cykler, Elcykel bedst i test, Cykel 16 tommer tilbud, Hometrainer cykel
Webshoppen forhandler 1490+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support