Forside

Alka forsikring opsigelse - Alka Mobil

Find svar på de mest stillede spørgsmål i forbindelse med opsigelse af forsikringer læs her. alka forsikring forsikringer
her kan du læse dansk elforbunds svar på en række af de spørgsmål, der er stillet vedrørende salget af alka forsikring. Ønsker du yderligere information, så er du velkommen til at kontakte alka, din lokale afdeling i dansk elforbund eller vores forbundskontor. hvad sker der med minvores forsikringer fremover hvad sker der med dansk elforbunds gruppelivsforsikring og
ved opsigelse af nuværende forsikring. når opsigelsen af din nuværende forsikring er gået igennem, sender vi dig en police cirka en uge før din forsikring bliver aktiv hos os. ved lang tid til ikrafttrædelse.
vis der er flere måneder til at forsikringen skal træde i kraft, vil du modtage din police cirka en uge før forsikringen bliver aktiv hos os.
du kan altid opsige din forsikring uden beregning med mindst 1 måneds varsel til hovedforfald fornyelsesdato eller senest 14 dage efter en skade er blevet opgjort.
er du ved at skifte til et andet forsikringsselskab, så skal du ikke foretage dig noget. dit nye forsikringsselskab sørger for at opsige din forsikring for dig.
hvis du i tilfælde af en ulykke eller ved skade på tænderne forårsaget af spisning, får du dækket udgifter til behandling, når skaden er anerkendt af alka. erstatning, hvis du får 5 varige mn med udbetaling op til 620.000 kr.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Alka Mobil - Enkelt og billigt mobilabonnement

28 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 80.00 som VIP. Bliv VIP her
Alka Mobil er for dig, der vil være én del af et mobilselskab, der ikke skal tjene penge på dit mobilabonnement. Alka Mobil er en fordel for kunder i Alka Forsikring eller som er medlem af fagforbund.

Alka Mobil er for dig, der ikke vil betale for de store mængder data, som de store teleselskaber typisk sælger til danskerne. Hvorfor betale for en masse data, når 7 GB data er nok for de fleste? Vi hopper jo alligevel på wifi, når vi kan.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 70.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du annullerer din tilmelding indenfor 14 dage
Tags: Mobil, Alka
Populære søgninger: Alka kontakt, Mit alka dk, Priser mobil, Mobilabonnement danmark, Nummeroplysningen gratis, Alka dk bilforsikring, 3 dk mms opsætning, Alka forsikring opsigelse, 3 mobil udland, Mobilabonnement priser danmark, Mobil nr finder, Telefonnumre mobil, Opkald fra udlandet til danmark, Data i udlandet
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support