Forside

Silikone Påsketema kageform til 6 kager - Happyhoola Webshop

Udstikkere til spøgelser fra wilton. 4 stk i pakken.

Her hos imerco har vi en bageform til enhver bagesituation. blandt et væld af materialer som elastisk silikone og sliplet forme i rustfrit stål, finder du kvalitetsudstyr til al slags bagværk. eva solo og cook baker er eksperter i de aflange forme til rug og franskbrød, hvor blomsterbergs trumfer når det gælder springforme til lagpålag kager.
praktisk og fleksibel cook baker bageform med plads til 6 halvkugler. formen er lavet i platinum silikone, der sikrer en perfekt overflade på kage og brød, og det er nemt at få dit bagværk ud når det er færdigbagt. bageformen tåler temperaturer fra 60 c til 230 c, så du altid kan have dej til lækre banankager eller chokoladekager klar i fryseren, og lige kan putte formen i ...
kan også bruges til is eller fine små anretninger. du kan lave 6 kager, anretninger, is i en form. størrelse pr. enhed svarer ca til den almindelige muffinsstørrelse silikoneformen kan bruges i ovn micro ovn, fryser og kan endda også komme i opvaskemaskine. mål en muffins, anretning måler ca. 7, 5 i højden og 56 cm i bredden.
bageform gioia 3d silikone ø22 cm. 1,6 l. med gioia silikone form kan du skabe de fineste runde kager og isdesserter til særlige begivenheder. resultatet ligner en facetslebet diamant. tåler fryser, ovn og opvaskemaskine.
silikone bageform der kan bruges til b
de is og kage, da den kan klare fra 60 til 230 grader. velegnet til mousse kager der skal overtrækkes med miroir glaze. mål 24 cm. dia, 4,2 cm. høj. tåler opvaskemaskine. volume 1,7 l.
silikone er et meget solidt og fleksibelt materiale, der er nemt at arbejde med, og så er det utrolig nemt at rengøre. med silikoneforme bliver det ikke nemmere at få kager, is, mousser og fyldte chokolade af formen, da de nemt og skånsomt kan vendes ud med et lille tryk.
silikone bageforme. vi har et kæmpe udvalg af silikone bageforme som du kan bruge til kager, desserter, flødeboller og meget mere. vi har forme fra bl.a. silikomart, pavoni, ibili til danmarks billigste priser.
silikomart kageform i højkvalitets silikone, der modstår temperaturer fra 60c til 260c. med denne form kan du bage op til seks fine solsikkeformede kager, hvor du kan være kreativ med smage og farver kun fantasien sætter grænser. hver solsikkeuddybning måler 7,6 cm x 4 cm og har tilsammen en kapacitet på 0,69 liter.
silikoneforme til de sirligste kager. silikone et utroligt slidstærkt materiale, der nærmest er umuligt at ødelægge. det tåler høje varmegrader, og de fleste silikoneforme klarer også en tur i opvaskemaskinen. skal du lave kager, der ikke skal bages i ovnen, men i stedet fryses, så er forme i silikone også et godt valg.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Happyhoola Webshop - Festartikler og gaveidéer og meget mere
Hos Happyhoola kan man finde alt fra bageforme, kagepynt, kreativ hobby og festartikler til gaveidéer og interiør til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Festartikler, Gaveideer, Gaver
Populære søgninger: Mini muffinsforme, Udstikkere til kager, Halloween kage, Magnettavle, Julemotiver til mail, Broche off white, Grillforklæde, Elefant mat, Kagepynt, Små rammer, Wilton pops flower pot kit, Polka dot pumpkin cupcakes, Mal lille, Sjove fest temaer, Temafester for voksne, Festartikler, Sjove jule gadgets, Tema til børnefødselsdag, Billedrammer på mål, Hård plastik glas, Byg selv bil
Webshoppen forhandler 925+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support