Forside

Rice muffinforme i papir. Pink og rød. - Happyhoola Webshop

24 stk i en pakke. standard størrelse. muffinforme og kageflag med sommerfugle og hjerter.

Lav flotte muffins med rice muffinsforme, der kommer i karton. gratis fragt ved køb over 499 kr. 90 dages returret. kvalitetsdesigns med god kemi
mange fortrækker et bestemt materiale frem for et andet når de skal bage muffins, dette er oftest på grund af, hvor nemme de syntes muffinsforme er at arbejde med. hos kagegrisen ville du finde muffinsforme som følgende silikone muffinsforme. metal muffinsforme. papirs muffinsforme.
bag lækre muffins i disse pink tulipan muffinsforme fra house of marie. indhold 36 muffinsforme. størrelse bunden er 5 cm, det højeste punkt er 8 cm og det laveste punkt 6 cm.
muffin forme i papir med pink baggrund og rødt blomstermønster. flotte i kombination med de øvrige rice muffinforme. diameter i bunden på ca. 6 cm. der er 60 stk i pakken.
rice er dansk design i topklasse, og har et bredt sortiment indenfor indretning, opbevaring og ting til børn. alle rice produkter er designet og udviklet i danmark, og produceret i tred
e verdens lande, med respekt for lokalbefolkningen. de bruger ikke børnearbejde og garanterer, at deres medarbejdere bliver behandlet ordentligt, og ikke ...
muffin forme i papir med lyserødt og hvidt mønster. flotte i kombination med de øvrige rice muffinforme. diameter i bunden på ca. 6 cm. der er 60 stk i pakken.
rice indhyld jeres hverdag i glade farver. rice er en dansk interiørvirksomhed, som tilbyder alt hvad du behøver i hjemmet alt til borddækning, alt i pynt som vaser, lysestager mv., praktisk køkkenudstyr og alt godt til indretning af børneværelset. og ikke nok med, at det er praktisk, så er det også smukt, anderledes, holdbart og farverigt.
rice tapeter. rice har i samarbejde med eijffinger, lavet deres første tapet kollektion everyday magic. rice tapetkollektionen indeholder en masse flotte og søde tapeter med flotte farver, fugle og sommerfugle samt blomster og guldtapeter og tapeter med et hessian look, lavet af ægte bast eller siv.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Happyhoola Webshop - Festartikler og gaveidéer og meget mere
Hos Happyhoola kan man finde alt fra bageforme, kagepynt, kreativ hobby og festartikler til gaveidéer og interiør til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Festartikler, Gaveideer, Gaver
Populære søgninger: Mini muffinsforme, Udstikkere til kager, Halloween kage, Magnettavle, Julemotiver til mail, Broche off white, Grillforklæde, Elefant mat, Kagepynt, Små rammer
Webshoppen forhandler 925+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support