Forside

Papir muffinforme, 3 forskellige - Happyhoola Webshop

4 stk i pakken

Muffinsforme. hos kagegrisen har vi samlet et udvalg af muffinsforme i forskellige størrelser og materialer. hvis du elsker af bage muffins, så ved du også at det er vigtigt med nogle gode muffinsforme. selvom muffinsforme lyder meget enkelt, er valgmulighederne mange.
muffinform papir bageartikler spar penge ved at sammenligne priser på 55 modeller læs anmeldelser og eksperttest gør den bedste handel nu pricerunner muffinform papir bageartikler find billigste pris hos pricerunner
papir. bageforme i papir er flotte til præsentation af muffins og cupcakes. det er dejligt praktisk at man ikke skal have formen igen, og bare kan dele ud. papirs formene er engangs, og dermed også hygiejniske. se også vores silikoneforme.
du kan få muffinsforme i mange materialer. de mest populære er muffinsforme i silikone eller papir, men du kan også få dem i andre materialer. f.eks. metal. muffinsforme i silikone har den store fordel at de kan bruges igen og igen, og at de nemt slipper når formen skal trækkes af din muffin. derudover tåler de at komme i opvaskemaskinen.
muffinsforme. vi har samlet et stort udvalg af muffinsforme til dig. vi ha
sikret en høj kvalitet på alle produkter og en masse spændende farver og temaer. så uanset om du mangler en gul muffinsform til påske eller den røde til jul finder du det hos os.
oplysningerne bruges til at målrette annoncering til brugeren på tværs af forskellige kanaler og enheder.
uanset om du skal bruge klassiske muffinsforme af papir eller de lidt tykkere folieforme, så kan du finde dem her hos os. vi fører blandt andet papirforme fra house of marie og selvfølgelig også wilton, som er kendt for at lave nogle af de absolut bedste ting til bagning og andre konditoropgaver.
75 fine cupcake forme i papir i blå nuancer. perfekt til enten baby shower, barnedåb eller drengefødselsdag. pakken indeholder 3 forskellige slags cupcake forme 25 stk. af hver. pynt dine cupcakes til baby shower eller barnedåb med vores fine sukkerp
3 designs i pakken. ternet design til cupcakes i standard størrelse diameter i bunden er ca. 5 cm. brun bund med lille blomster mønster til cupcakes i standard størrelse diameter i bunden ca. 5 cm blomster mønster på rosa bund til mini cupcakes diameter i bunden er ca 3 cm der er 75 stk i pakken ialt.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Happyhoola Webshop - Festartikler og gaveidéer og meget mere
Hos Happyhoola kan man finde alt fra bageforme, kagepynt, kreativ hobby og festartikler til gaveidéer og interiør til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Festartikler, Gaveideer, Gaver
Populære søgninger: Mini muffinsforme, Udstikkere til kager, Halloween kage, Magnettavle, Julemotiver til mail, Broche off white, Grillforklæde, Elefant mat, Kagepynt, Små rammer, Wilton pops flower pot kit, Polka dot pumpkin cupcakes, Mal lille, Sjove fest temaer
Webshoppen forhandler 925+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support