Forside

Opslagstavle til den kreative. Krasilnikoff. - Happyhoola Webshop

1 cupcake med lip gloss. sælges assorteret.

Opslagstavler af kork. hvis du er til en lidt mere old school og retro opslagstavle, er en korktavle et oplagt valg. kork er et lækkert og robust materiale, både visuelt og funktionelt, da det kan tåle, at der bliver flyttet rundt på nåle og tegnestifter et utal af gange, så der altid kan gøres plads til noget nyt. med sit rå look bidrager en korktavle samtidig også til indretningen i hjemmet eller på kontoret.
en opslagstavle er perfekt til børn, da den kan følge dem gennem livet. mindre børn kan bruge tavlen som en udstillingsplatform for deres kreative projekter. de kan sætte de nyeste tegninger, perleplader eller andre kreationer fast, så de nemt kan vise dem frem til venner og familie.
opslagstavler og magnettavler. en opslagstavle kan være med til at skabe orden, overskuelighed og system. du kan for eksempel bruge en magnettavle eller et whiteboard til at orientere om arbejdsopgaver, eller du kan bruge dem til dig selv som en huskeliste. uanset hvilket formål opslagstavlen har for dig, finder du forskellige tavler her.
vil du lave din egen opslagstavle, skal du bruge masser af korkpropper gerne med forskelligt print, farve og størrelse et billede som du ikke længere synes om, men som har en lækker ramme kontaktlim er man meget sart i forhold til genskind fra det oprindelige billede, kan man starte med at male billedet over med sort akryl maling.
opslagstavle til den kreative. krasilnikoff. dkk 150,00. moose, elg knage fra puhlmann. rød dkk 90,00. magnetbiler, 4 stk. dkk 37,50. sæt m
d london bus, taxi mv. magnetbiler, 4 stk. kan købes her sponsoreret indhold og priserne er vejledende beskrivelse produktid er 1101. ja 39.00.
vi har både små tavler på ned til 40x60 cm og store opslagstavler på helt op til 3 meter i bredden. de store opslagstavler fås oven i købet i flere farver, så du kan vælge mellem stor korkplade eller opslagstavle i stof i over 20 forskellige farver. disse store opslagstavler både pynter på kontoret men dæmper også støj og rumklang.
søgræstæppe. søm og hammer. clips eller nåle til opslagstavler. deres fælles forkærlighed for at bringe naturen indendørs gav dem iden om at kreere en forfriskende og anderledes opslagstavle af materialer fra naturen. naturen kalder og er om nogen en trend, som er svær ikke at forelske sig i. mulighederne er mange for at få naturen indenfor med ...
her er alletiders opslagstavle. den er super til opbevaring af tråde, men også sjov til f.eks bælter, smykker mv. mål 25, 5 cm x 55 cm.
lav en klassisk opslagstavle. den klassiske opslagstavle lavet af blød masonit holder hele vejen, fordi man nemt kan ændre på den ved at ombetrække den, og fordi man kan få den lige i den størrelse, man ønsker.
en opslagstavle, der kan bruges på mange måder denne opslagstavle er fantastisk til at holde styr på vigtige papirer og notater, men det pulverlakerede stål gør den også stærk nok til at fungere som en væghylde. den er perfekt til at have magasiner, bøger og kontorartikler lige ved hånden eller til at lave en kreativ udstilling.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Happyhoola Webshop - Festartikler og gaveidéer og meget mere
Hos Happyhoola kan man finde alt fra bageforme, kagepynt, kreativ hobby og festartikler til gaveidéer og interiør til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Festartikler, Gaveideer, Gaver
Populære søgninger: Mini muffinsforme, Udstikkere til kager, Halloween kage, Magnettavle, Julemotiver til mail, Broche off white, Grillforklæde, Elefant mat, Kagepynt, Små rammer, Wilton pops flower pot kit, Polka dot pumpkin cupcakes, Mal lille, Sjove fest temaer, Temafester for voksne, Festartikler, Sjove jule gadgets
Webshoppen forhandler 925+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support