Forside

Lip Gloss. Jordbær - Happyhoola Webshop

Små sorte og hvide kranier til kagedekoration.

Nailmatic glosses er vandbaseret lipgloss, som er specielt fremstillet til børn helt uden brug af kemiske stoffer. den magiske formel er lavet af abrikoskerneolie og den er beriget med vitamin e og omega 6 og 9, som blødgør læberne og giver konsistens, som var det en læbepromade. lipglossen indeholder frugtfarve og naturlige ingredienser, som giver dem forskellige farver og smag ...
lip gloss er et gelagtig læbemakeup, som virker nærende og fugtighedsgivende. lip gloss tilfører læberne glans. endvidere er lip gloss ofte kendetegnet ved at have en mild forfriskende smag af f.eks. citrus, jordbær eller lignende.
79,95. dkk. antal. køb. vis lagerstatus i butik. nailmatic meget børnevenlig lipgloss. denne i farven jordbær med glimmer. nailmatic er en vandbaseret lipgloss, som er fremstillet til børn og er fri for phthlater, formaldehyd, pba, duft og opløsningsmidler. de indeholder frugtfarve og naturlige ingredienser, som giver farve og smag.
nailmatic kids rolette lip gloss fraise er en skøn og legesyg lipgloss til børn, med en fantastisk og naturlig jordbær duft der bringer et smil frem på læberne. denne skønne lipgloss er uden farvestoffer og med naturlige og frugtige ingredienser. disse består blandt andet af abrikos kerneolie, evitamin samt omega 6 og 9.
sugar lip scrub org
nic 100 naturlig læbe skrub med sukker pink jordbÆr eksfolierende lÆbe skrub med sukker blødgører og eksfolierer læber for et poleret og vitaliseret look. anvendelse påfør sukker skrubben på rene, tørre læber og massr den i cirkulære bevægelser, og tør derefter overskydende sukker skrub af. påfør
jordbær som kan åbnes med indhold af lip gloss. indhold lip gloss netto vægt 1,6 g 0,2
fantastisk lip gloss med glimmer og smag fra nailmatic kids nu er det slut med tørre og sprukne læber. denne lækre lip gloss påføres med et lille rullehoved, så den er meget nem at bruge for barnet. lipglossen er vandbaseret og specielt udviklet til børn, da den er helt uden farve og kemi og indeholder naturlig frugtfarve og juicer.
laneige lip sleeping mask 3 g. en læbemaske som gør dine læber babybløde og gennemfugtet så du vågner op med friske og nærede læber. denne læbemaske er en af de mest populære læbemasker som er kommet ud af sydkorea. 49,00 kr.
nailmatic lipgloss 6,5 ml jordbær altid fri fragt i danmark. mange kvalitetsprodukter. flot udvalg.
sådan laver du lipgloss. 1. skold eller afsprit bæger og redskaber. 2. smelt ricinusolie og bivoks sammen i målebægeret direkte på varmepladen. 3. tag glasset af varmen og tilsæt evitamin. 4. tilsæt evt. 2 ml kosmetikspigment under omrøring.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Happyhoola Webshop - Festartikler og gaveidéer og meget mere
Hos Happyhoola kan man finde alt fra bageforme, kagepynt, kreativ hobby og festartikler til gaveidéer og interiør til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Festartikler, Gaveideer, Gaver
Populære søgninger: Mini muffinsforme, Udstikkere til kager, Halloween kage, Magnettavle, Julemotiver til mail, Broche off white, Grillforklæde, Elefant mat, Kagepynt, Små rammer, Wilton pops flower pot kit, Polka dot pumpkin cupcakes, Mal lille, Sjove fest temaer, Temafester for voksne, Festartikler, Sjove jule gadgets, Tema til børnefødselsdag, Billedrammer på mål, Hård plastik glas, Byg selv bil, Silikone muffinsforme, Sjove gadgets, Sportskage, Små kage, Vinglas i hård plast, Send blomster til udlandet, 3d glimmereffekt folie
Webshoppen forhandler 925+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support