Forside

Kagelys, slanke og lange i glade farver - Happyhoola Webshop

Str.128134, 78 år

Skal du pynte kagen med lys, og er de små, stribede kagelys bare ligesom ikke helt nok, så er det disse lange, slanke kagelys i sølv metallic, du skal have fat i. du får 12 stk. i en pakke, og de kan bruges samlet i en enkelt kage, eller du kan sætte et enkelt lys i alle dine muffins. bestil i dag, og pynt kagen festligt.
bådudskæring og rund hals der sidder helt oppe ved halsen giver dig i stedet en kort og bred hals. 4. har du stor barm og buttede arme, kan du med fordel anvende lagpålagstilen. en lille, mørk top under en cardigan eller jakke, så virker du slankere. 5. pas på med at sætte et bælte i taljen til de korte toppe.
og på kagen ville giraffen selvfølgelig have lange kagelys. altså ekstrasuperduperlange kagelys. giraffen søgte i alle de lange butikker og kunne kun finde korte kagelys, det var altså for dårligt heldigvis fandt han til sidst disse ekstra lange kagelys hos os, og hans ønskekage gik i opfyldelse kagelys ekstra lange består af 18 ekstra lange kagelys i forskellige glade farver. mål 16,5 cm.
smukke lange metalliske lys i sølv til festens kage. disse lange slanke kagel
s har en praktisk holder lige til at stikke ned i kagen. farve sølv metallic. størrelse 12,5 cm høj. antal 12 stk.
top fødselsdagskage eller lagkagen af med disse smukke kagelys i en lys pastel lyserød farve. lysene er høje, slanke og meget elegante i looket. du får den helt rigtige wow effekt til en instagram kage. de lyserøde lys har en længde på 14 cm. med i pakken medfølger også 12 små hvide lysholdere.
kagelys fra rice i skønne og glade farver med holdere. se også de øvrige kagelys, kagepynt og anderledes bageforme.
kagelys er således en kagedekoration, som bringer glade minder frem, og kagelys er derudover en dekoration, som er vældigt smuk. kagelys findes i mange forskellige fine afskygninger lige fra bogstavlys over tallys til de velkendte almindelige lige lys lange som korte i alskens farver.
kagelys er således en kagedekoration, som bringer glade minder frem, og kagelys er derudover en dekoration, som er vældigt smuk. kagelys findes i mange forskellige fine afskygninger lige fra bogstavlys over tallys til de velkendte almindelige lige lys lange som korte i alskens farver.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Happyhoola Webshop - Festartikler og gaveidéer og meget mere
Hos Happyhoola kan man finde alt fra bageforme, kagepynt, kreativ hobby og festartikler til gaveidéer og interiør til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Festartikler, Gaveideer, Gaver
Populære søgninger: Mini muffinsforme, Udstikkere til kager, Halloween kage, Magnettavle, Julemotiver til mail, Broche off white, Grillforklæde, Elefant mat, Kagepynt, Små rammer, Wilton pops flower pot kit, Polka dot pumpkin cupcakes, Mal lille, Sjove fest temaer, Temafester for voksne, Festartikler, Sjove jule gadgets, Tema til børnefødselsdag, Billedrammer på mål, Hård plastik glas, Byg selv bil, Silikone muffinsforme, Sjove gadgets
Webshoppen forhandler 925+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support