Forside

Farve til kagedekoration, Gul Pastafarve - Happyhoola Webshop

Sød lille dåse med motiv af julemand i flyvende kane.

Forskellen på pastafarve og frugtfarve er koncentrationen. frugtfarve er en tynd opløsning, som fås i supermarkedet, men ikke i mange farver. farvepasta er geleagtig med høj farvekoncentration, og det er pastafarverne, der bruges af de mange dygtige kagedekoratører, både de professionelle og amatører.
se udvalget af pastafarve til kagedekoration her. farverne kan bruges til at indfarve glasur, flødeskum, marcipan, boller og meget mere. se også det øvrige udvalg af kagepynt, kagelys og bageforme.
en pastafarve er lavet af vand, glycerin og majssirup base. denne type farve er meget koncentreret, så du har til mange farvninger i en bøtte. dette er en væsentlig forskel fra frugtfarven. du kan bruge pastafarver til at indfarve fx fondant, kagedeje, smørcreme, icing og marcipan.
her finder du de farver, som du skal bruge til at pynte fantastiske kager. pastafarver kan bruges til at farve glasur, marcipan, flødeskum kom farven i inden du pisker til flødeskum, pandekager, boller m.m. geltuber og foodwriters kagetuscher er gode at skrive tekst og tegne mønstre på kager.
derudover ændrer en pastafarve i modsætning til fx flydende frugtfarve ikke på konsistensen af det farvede. pastafarver er perfekte til at indfarve fondant, marcipan og kagedej, men kan også bruges i sammenhænge, hvor man normalt ville anvende frugtfarve. vi ha
pastafarver fra wilton og squires kitchen til faste lave priser og der skulle gerne være en farve der passer til et hvert bageprojekt.
farve til kagedekoration, christmas red pastafarve. pasta farve fra wilton, christmas red, 28,3 g. 64 kr. inkl. fragt. 25 kr.
kagedekoration og farver. 28. sorter efter. mest populære pris lav høj pris høj lav a Å anmeldelser. type. kagepynt 19 pastafarve 8 glaze 1 mærke.
pastafarver fra wilton er super gode til at indfarve fondant, marcipan, glasur og alt muligt andet. pastafarver indeholder ikke vand, og er derfor gode til ting der helst ikke skal fortyndes. se også vores populære progel farver fra rainbow dust der kommer på tube for enkel og præcis dossering. viser alle 47 resultater.
kagepynt, pastafarve, krymmel m.v. en gang imellem får vi noget lækker kagepynt og nogle rigtig gode pastafarver o.lign. på lager ved efterspørgsel fra vores kunder. så selv om vi har det største fokus på bageudstyr, vil vi også gerne gøre det let for dig at kunne handle alt fra kagepynt til kageforme samlet her hos os.
pastafarve kan anvendes til et hvert bageprojekt, uanset om du ønsker kraftige pangfarver eller sarte pastelnuancer. vores pastafarver spænder bredt over hele farvepaletten, og du kan selv blande forskellige nuancer for at opnå den helt perfekte farvenuance til dit kageprojekt.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Happyhoola Webshop - Festartikler og gaveidéer og meget mere
Hos Happyhoola kan man finde alt fra bageforme, kagepynt, kreativ hobby og festartikler til gaveidéer og interiør til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Festartikler, Gaveideer, Gaver
Populære søgninger: Mini muffinsforme, Udstikkere til kager, Halloween kage, Magnettavle, Julemotiver til mail, Broche off white, Grillforklæde, Elefant mat, Kagepynt, Små rammer, Wilton pops flower pot kit, Polka dot pumpkin cupcakes, Mal lille, Sjove fest temaer, Temafester for voksne, Festartikler, Sjove jule gadgets, Tema til børnefødselsdag, Billedrammer på mål, Hård plastik glas, Byg selv bil, Silikone muffinsforme, Sjove gadgets, Sportskage, Små kage, Vinglas i hård plast, Send blomster til udlandet, 3d glimmereffekt folie, Brødforme, Bageartikler
Webshoppen forhandler 925+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support