Forside

Chokoladeform, julemand juletræ - Happyhoola Webshop

75 stk muffinforme i pakken. todesigns i standard størrelse og et design til mini cupcakes.

Lille finurlig julemand fra ib laursen utrolig sød til pynt på juletræet, stager, kasser og andre juledekorationer eller sæt flere på snor som en guirlande. måler b 2,5 h 3,5 l 3 cm. dkk 6.00. se hos forhandler.
chokoladeform af julemand i målene 99 x 150 mm lavet i hård plast. Ønskes en hel julemands figur skal man sætte 2 støbte chokolader sammen. pris 124 kr. gå til shop
chokoladeforme. her er udvalget af chokoladeforme og andet udstyr til chokoladekøkkenet. der er både til at lave de lækreste fyldte chokolader i de gode profesionelle chokoladeforme og til når det godt må være nemt sammen med børn og børnebørn, f.eks. til sjove chokolader til halloween.
vi fyldte en chokoladeform med en god mørk chokolade, bank
de den resterende chokolade ud og lod den stivne. vi kom den færdige karamel i en sprøjtepose og sprøjtede så karamel i chokoladehullerne. derefter lavede vi et låg af chokolade og lod chokoladen stivne.
chokoladeform med plads til kikscookies. du kan lave 8 chokolader ad gangen. der er 2 varianter på formen. en julemand og et juletræ. formen kan også anvende til at formepræge marcipan. diameter på en chokolade er knap 5 cm. formen er i plastik.
julemand chokoladeform, silikone. lav de sødeste julemænd med denne chokoladeform.... pris kr. 49,95. se mere info. tilføj til kurv. lagerbeholdning13. julesoksmåkagemandjuletræ silikoneform, wilton. julechokoladeform med flot motiv lige til... pris kr. 79,95. se mere ...

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Happyhoola Webshop - Festartikler og gaveidéer og meget mere
Hos Happyhoola kan man finde alt fra bageforme, kagepynt, kreativ hobby og festartikler til gaveidéer og interiør til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Festartikler, Gaveideer, Gaver
Populære søgninger: Mini muffinsforme, Udstikkere til kager, Halloween kage, Magnettavle, Julemotiver til mail, Broche off white, Grillforklæde, Elefant mat, Kagepynt, Små rammer, Wilton pops flower pot kit
Webshoppen forhandler 925+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support