Forside

Bageform til stort hjerte. Nordic ware. - Happyhoola Webshop

Lav sjove kager. kagepynt som sukkerøjne. diameter ca. 1,7cm

Når du vælger bageforme så tænk på deres udformning i forhold til det du skal bage. se udvalget her. skal det være en smal, dyb eller bred bageform. til nogle former for bagning er det smart at du kan have plads til mange bageforme i ovnen på n gang.
bageform til smukt hjerte. nordic ware. alt på lager til hurtig levering. køb online
du kan både i fysiske butikker og online finde de helt rigtige bageforme til dig. om du er mere til springforme eller tærteforme, eller om du måske ønsker at afprøve nogle nye bagningsformer, ja så tag allerede i dag på oplevelse i de mange forskellige former du kan bage og hygge dig.
siden starten i 1946 har bæredygtighed været et af nøgleordene hos nordic ware hvor produkterne skabes til at kunne bruges i flere generationer. bageformene er produceret af støbt aluminium, der giver en lang holdbarhed. samtidig tager de ikke farve, smag eller lugt fra råvarerne. bageformene bibeholder deres originale form og bliver derved ikke deforme med tiden. alle som har en nordic ware bageform mellem hænderne bliver overrasket over kvaliteten.
vi har silikone brødforme, firkantede brødforme, små brødforme, brødforme i metal, runde brødforme og meget andet. vi har brødforme fra mange forskellige mærker som f.eks. lku, wilton, nordic ware og de buyer. lku har lavet en lækker form til at udforme smukke
al. funktion har lavet en firkantet brødform, som er perfekt til at bage franskbrød ...
laveste pris for nordic ware elegant heart hjerteform bundtpande er 322 kroner. det er den bedste pris lige nu hos 1 butik. sammenlign alle nordic ware bageform
nordic ware heritage rund kageform 5x22x37.5cm. kageform , nonstick belægning, aluminium, rund. 387 kr. 325 kr.
bag smukke hjerteformede bundtkager med denne bageform fra nordic ware i støbt aluminium. bundtkager kendes fra det traditionelle, amerikanske køkken og er kendetegnet ved sirlige former og mønstre og et hul midt i kagen. bageformens inderside har en nonstickbelægning, som sikrer at kagen slipper let efter bagning.
livingplace.dk tilbyder gratis produktinformation fra handlende på internettet. livingplace.dk er ikke en butik, men giver produktinformation fra handlende. livingplace.dk foreslår til brugeren, at via links gå til købmænd til at foretage indkøb. linkene kan, når de lukkes med handlende, give kommission til livingplace.dk.
her finder du wiltons populære og sjove figurforme samt de eksklusive støbte bundt kageforme fra nordic ware. mange af nordic wares forme er 3d kageforme, og ja, kagen bliver bagt i midten. bageformene er konstrueret med en kegle i midten, som gør at varmen bliver perfekt fordelt. du finder her alt fra kagehuse til små biler.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Happyhoola Webshop - Festartikler og gaveidéer og meget mere
Hos Happyhoola kan man finde alt fra bageforme, kagepynt, kreativ hobby og festartikler til gaveidéer og interiør til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Festartikler, Gaveideer, Gaver
Populære søgninger: Mini muffinsforme, Udstikkere til kager, Halloween kage, Magnettavle, Julemotiver til mail, Broche off white, Grillforklæde, Elefant mat, Kagepynt, Små rammer, Wilton pops flower pot kit, Polka dot pumpkin cupcakes, Mal lille
Webshoppen forhandler 925+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support