Forside

Bageform til 6 sommerfugle. Cupcake størrelse - Happyhoola Webshop

3 stempler i str. small, medium og large. anvendes til fondant, marcipan.

Vi tilbyder bageforme i mange forskellige størrelser og former, og det er derfor muligt for dig at finde bageforme i silikone til flotte cupcakes, dekorative festkager, små tærter og rigtig meget andet. tilbehør til dine forme. her hos h.w.larsen kan du finde stort set alt, du har brug for til din bagning.
når familiens yngste skal med i køkkenet og bage, er der ikke andet for, end at investere i nogle super fine og børnevenlige bageforme. vi forhandler alt inden for motivrige muffinforme og silikone bageforme, som er nemme at håndtere for selv der små størrelser. køb online og få fri fragt
formen måler ca 27, 5 cm x ca. 23 cm. der kan bages 6 kager ad gangen. en sommerfugl måler ca.9 cm fra vinge til vinge fra det bredeste punkt på vingen. se alle bageforme her se blandt andet muffinsforme i papir. se pastafarver til at pynte med her.
og med den rigtige brødform eller bageform, bliver resultatet flot og professionelt, og vil fuldende et flot pyntet bord. jeg fører også bageforme til tærter, baguettes og sjove dyr eller faconer, så du kan opfylde dit barns højeste ønske om fx en fodboldkage til fødselsdagen.
virker også til svære forme. lad den stå et par minutter inden dejen fyldes i. brug bake easy til alle former for madlavning k
ger, cupcakes, muffins, brownies, brød og meget mere. alsidig til alle typer af bagning og madlavning.
silikone bageform der kan bruges til både is og kage, da den kan klare fra 60 til 230 grader. velegnet til mousse kager der skal overtrækkes med miroir glaze. mål 18 cm. dia, 6,5 cm. høj. tåler opvaskemaskine. volume 1,5 l.
nedenfor kan du se vores store udvalg af bageforme. vi har bageforme i mange forskellige størrelser, materialer og former, så det skulle være muligt at finde en bageform til enhver anledning, uanset om du skal bage cupcakes, festkager, muffins, tærter, rugbrød, baguettes eller noget helt syvende
bageforme. kageforme til små og store figurkager. engangsbageforme. det er nemt at forvandle en almindelig bradepandekage til et kageslot eller et lokomotiv, hvis man bare har den rigtige kageform. her finder du wiltons populære og sjove figurforme samt de eksklusive støbte bundt kageforme fra nordic ware.
alle slags brødforme. vi har alle slags brødforme. vi har silikone brødforme, firkantede brødforme, små brødforme, brødforme i metal, runde brødforme og meget andet. vi har brødforme fra mange forskellige mærker som f.eks. lku, wilton, nordic ware og de buyer. lku har lavet en lækker form til at udforme smukke tal.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Happyhoola Webshop - Festartikler og gaveidéer og meget mere
Hos Happyhoola kan man finde alt fra bageforme, kagepynt, kreativ hobby og festartikler til gaveidéer og interiør til dit hjem.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Festartikler, Gaveideer, Gaver
Populære søgninger: Mini muffinsforme, Udstikkere til kager, Halloween kage, Magnettavle, Julemotiver til mail, Broche off white, Grillforklæde, Elefant mat, Kagepynt, Små rammer, Wilton pops flower pot kit, Polka dot pumpkin cupcakes, Mal lille, Sjove fest temaer, Temafester for voksne, Festartikler, Sjove jule gadgets, Tema til børnefødselsdag
Webshoppen forhandler 925+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support