Forside

Sommer Silkedyne Butterfly Silk Luksus 140x200 cm - Dynezonen Webshop

Sengetøj paw patrol selvlysende100 bomuld140x200 cm

Junior sommer silkedyne nordic comfort sommer 115x130 cm. størrelse 115x130 cm junior dyne type somme. 839 kr. inkl. fragt. 800 kr.
denne fantastiske og luksuriøse silkedyne fra butterfly silk smyger sig til din krop og giver velvære ud over det sædvanlige. den er håndlavet med et let og slidstærkt silkebolster, med en fyldning af 100 af den allerbedste mulberry silke og er oekotex certificeret, og dermed helt fri for skadelige stoffer.
butterfly silk sommerdyne med bambusvår, 140x200 cm. sommerdyne med bambusvår fra butterfly silk. en silkedyne er mere åndbar end f.eks. dyndyner. silken er temperaturregulerende og antibakteriel og er derfor også velegnet til folk med bl.a. astma og allergi.
luksus sommer silkedynen er en af topmodellerne fra butterfly silk. den er håndlavet, og er en silkedyne med 100 langfibret mulberry silke strakt og lagt i flere hundrede fine lag af. så du opnår den effektiv temperatur regulerende og fugtabsorberende effekt fra silken. våret er i fint glat 100 silkesatin med en momme på 19.
helårsdyne med bambusvår fra butterfly silk. en silkedyne er mere åndbar end f.eks. dyndyner. silken er temperaturregulerende og derfor lun om vinteren og sval
om sommeren. silke er antibakteriel og derfor velegnet til folk med bl.a. astma og allergi. husstøvmider og skimmelsvampe trives ikke i silke.
størrelse 140x200 cm type sommer silkedyne i bambus brand luksus butterfly silk sommer silkedyne silketæthed 175g m2 fyldvægt 500g fyld 100 langfibret mulberry silke bolster 100 blødt silkesatin vask kun professionel vådrens allergivenlig ja garanti 10 år leveres i eksklusiv opbevaringstaske certificering standard 100 by oekotex din garanti for, at dynen er 100 fri ...
temperaturregulerende sval om sommeren og lun om vinteren silkedynen ånder langt bedre end andre dyner silkefyldet absorberer og borttransporterer fugt. du sveder ikke i en silkedyne sikrer et tørt sovemiljø, hvor husstøvmider og skimmelsvampe ikke trives særdeles velegnet til børn og voksne med astma eller allergi, da silke er antibakteriel
luksus sommer silkedynen er en af topmodellerne fra butterfly silk. den er håndlavet, og er en silkedyne med 100 langfibret mulberry silke strakt og lagt i flere hundrede fine lag af. så du opnår den effektiv temperatur regulerende og fugtabsorberende effekt fra silken. våret er i fint glat 100 silkesatin med en momme på 19.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Dynezonen Webshop - Markedets bedste priser

26 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Dynezonen er en dansk webshop, der forhandler alt i dyner, hovedpuder, lagner og sengetøj til nogle af markedets bedste priser.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Dyner, Hovedpuder, Lagner, Sengetøj
Populære søgninger: økologisk dyne, Sengetøj king size 240x220, Sengetøj bomuldssatin 140x200, Juniordyne mål, Babydyne mål, Esprit sengetøj, Dundyne 200x220, Dyne til børn, Dunpuder, Egyptisk bomull påslakan billigt, Essenza sengetøj, Sengesæt 200x220, Duge i metermål, God topmadras, Allergi madras, Sengetøj økologisk, Textilvoksdug, Peter plys karakterer, Skånemadras, Egyptisk bomuldssatin sengetøj, Bedste topmadras, Juniordyne hvornår, Høie of scandinavia senge, Stor dyne, Hovedpudebetræk silke, Topmadras 80x200
Webshoppen forhandler 1003+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support