Forside

Yepp Maxi Barnestol, Blå - Cykelexperten Webshop

Fantastisk galaxy pink farve skal ses skil dig ud fra mængden med denne assos cykeltrøje uma gt long sleeve jersey langærmet sommer jjersey med et moderne ensfarvet look den er designet så den føles som en bluse med løs pasform assos har valgt at kombinere to materialer, som gør trøjen endnu mere strækbar og sikrer dig fuld bevægelsesfrihed perfekt til sommer utrolig meget valueformoney i assos god pris og alligevelfyldt med raffinementer ved hjælp af helt nye stoffer størrelses guidebluse xs 7074 cm målt under armene over brystet s 7580 cm målt under armene over brystet m 8186 cm målt under armene over brystet l 8792 cm målt under armene over brystet xl 9399 cm målt under armene over brystet xlg 100106 cm målt under armene over brystet tir yderligere information

Yepp maxi opfylder de højeste sikkerhedskrav i både europa og usa. yepp maxi kan nemt fastgøres til en sadelstang med en diameter mellem 2845 mm, hvis monteringen på bagagebærer ikke er mulig. monteringen er for det meste mulig fra rammestørrelse 51 cm. ved mindre mål bør du spørge forhandleren om råd.
thule yepp maxi barnestol er absolut det bedste køb for børn op til seks år. her ses modellen i blå. oplev verden sammen med dit barn som sidder kongeligt bag på cyklen i sin yepp barnestol. naturligvis med maksimal komfort og maksimal sikkerhed.
yepp maxi er en barnestol i høj kvalitet og med et velkendt design. der er fokus på maksimal sikkerhed, når barnet er med bag på cyklen, og barnestolens beslag er udført med en ekstra stærk konstruktion og en høj bæreevne. yepp maxi barnestolen kan derfor anvendes til børn helt op til 22 kg, og denkan anvendes på cykler uden bagagebærer.
barnestol thule yepp maxi blå testvinder dkk 999,00 kundeservice tlf. t 39 40 31 31. trustpilot custom widget. fremragende. 4.6 out of five star rating on trustpilot. trustpilot. bestil nu 00t 19m 44s og få leveret mandag.
barnestol yepp til bag sort bedst i test super stærk model med beslag. en 14344 barnestol yepp maxi er en innovativ barnestol med et blødt sæde og ryglæn, som er behagelig for barnet at sidde i og sædet er monteret til selve stolens stel således
t den er stødabsorberende. stolen er forsynet med en lås således at svage sjæle ikke kan låne denne.
barnestol thule yepp maxi er en innovativ barnestol med et blødt sæde og ryglæn, som er behagelig for barnet at sidde i. c...
cykelstolen yepp maxi blå er en klassisk barnestol, når du skal have dit barn med på cykeltur. du får en cykelstol med blødt sæde og behageligt ryglæn. sikkerhed, komfort og brugervenlighed er i top. der medfølger monteringsbeslag som passer til langt de fleste cykler samt selepuder og fodstropper.
cykelstol yepp maxi blå testvinder yepp barnestol i blå til montering bag på din cykel. super sikker og moderne barnestol fra yepp. en rigtig lækker og innovativ barnestol, med et blødt sæde og ryglæn, som er behagelig for barnet at sidde i.
produktinformation yepp maxi barnestol, blå. bedst i test hos forbrugerrådet tÆnk for anden gang i træk yepp cykelstol er lavet i et let materiale som er stød absorberende. selen er fastgjordt 5 steder og med puder på remmene der går ned foran. fodbespændning sidder godt beskyttet så barnet ikke kan få fødderne i hjulet.
barnestol thule yepp maxi er en innovativ barnestol med et blødt sæde og ryglæn, som er behagelig for barnet at sidde i. den smarte hvide farver ser godt ud på både herrer og damecykler men det er langt fra den eneste gr. thule varenummer 020237. vejl. 1299,00.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Cykelexperten Webshop - Gode tilbud på cykler og tilbehør

41 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
produktbeskrivelse
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Cykel, Cykeludstyr
Populære søgninger: Udsalg cykler, El cykel tilbud, Cykelhandler vanløse, Cykler tilbud børn, Cykeleksperten slagelse, Nishiki racercykel tilbud, Yws cykellås, Cykeleksperten, Cykel forhandler, Cykelexperten vanløse, Stor cykelbutik, Lån til cykel, Cykel udsalg, Slotsherrensvej 103
Webshoppen forhandler 1490+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support